140 órás nyári gyakorlat: lehet ebből bajom?
Napi 7 órát kell(ene) teljesítenem, de eddigi 16 ledolgozott munkanapomból csak három napot voltam 8-tól délután 4-ig, mert mindig vagy 11-12-kor, vagy délután kettőkor elengedtek, volt, hogy be se kellett mennem, mert hazaküldtek.
Ez azért volt, mert nem volt ott a jegyző, és mert nem volt munka, nem akarták, hogy csak ott üljek.
Ma volt a jegyző, és mondta az osztályvezető-helyettes, hogy ma ne biztos, hogy el tudnak engedni kettőkor, mert itt a jegyző. Majd szól, hogy mi van. Bejött kettő előtt a helyettes, hogy kérdezzem meg az osztályvezetőtől, hogy elmehetek-e kettőkor. Odamentem, megkérdeztem, és rákérdezett, hogy tegnap elengedtek-e engem. Mire én mondtam, hogy egész héten elengedtek. Megkérdezte, hogy beszéltem-e a jegyzővel, mondtam, hogy nem, erre mondta, hogy menjek csak nyugodtan. Erre megyek le, összetalálkoztam pont a jegyzővel, mire megkérdezte, hogy hová megyek. Erre mondtam, hogy hazaengedett az osztályvezető.
Hát gondolom csak igazolják hogy "ott voltál", kérdezz rá.
Anno engem is hazaküldtek néha egy-két órával előbb mert nem volt munka.
Pár osztálytársam meg egy ügyvédi irodában volt elhelyezve, és beosztották nekik hogy hánytól hányig kell ott lenni, aztán volt olyan h csak két órát kellett bent lenniük, pedig nekünk is 7 óra kellett egy nap. Nyilván leigazolták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!