Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 140 órás nyári gyakorlat:...

140 órás nyári gyakorlat: lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Napi 7 órát kell(ene) teljesítenem, de eddigi 16 ledolgozott munkanapomból csak három napot voltam 8-tól délután 4-ig, mert mindig vagy 11-12-kor, vagy délután kettőkor elengedtek, volt, hogy be se kellett mennem, mert hazaküldtek.

Ez azért volt, mert nem volt ott a jegyző, és mert nem volt munka, nem akarták, hogy csak ott üljek.

Ma volt a jegyző, és mondta az osztályvezető-helyettes, hogy ma ne biztos, hogy el tudnak engedni kettőkor, mert itt a jegyző. Majd szól, hogy mi van. Bejött kettő előtt a helyettes, hogy kérdezzem meg az osztályvezetőtől, hogy elmehetek-e kettőkor. Odamentem, megkérdeztem, és rákérdezett, hogy tegnap elengedtek-e engem. Mire én mondtam, hogy egész héten elengedtek. Megkérdezte, hogy beszéltem-e a jegyzővel, mondtam, hogy nem, erre mondta, hogy menjek csak nyugodtan. Erre megyek le, összetalálkoztam pont a jegyzővel, mire megkérdezte, hogy hová megyek. Erre mondtam, hogy hazaengedett az osztályvezető.

2021. aug. 18. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Lehet.
2021. aug. 18. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlaton a legtöbb helyen ha a megadott idő 80%àt teljesíted már megkapod az igazolást...
2021. aug. 18. 15:00
 3/4 A kérdező kommentje:
De nem én mentem el önhatalmúlag, hanem elengedtek, mert nem volt munka.
2021. aug. 18. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom csak igazolják hogy "ott voltál", kérdezz rá.

Anno engem is hazaküldtek néha egy-két órával előbb mert nem volt munka.

Pár osztálytársam meg egy ügyvédi irodában volt elhelyezve, és beosztották nekik hogy hánytól hányig kell ott lenni, aztán volt olyan h csak két órát kellett bent lenniük, pedig nekünk is 7 óra kellett egy nap. Nyilván leigazolták.

2021. aug. 18. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!