Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Voltatok már valaha mezítláb...

Voltatok már valaha mezítláb testnevelés órán?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt?

2021. aug. 17. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
#10 Eléggé érdekes. Mivel indokolja a tanár, hogy mezítláb kell tesiznetek? És senki sem tiltakozik az osztálytársaid közül? Szerintem az én volt osztályomban sokan tiltakoztak volna. Ugyanez a szabály vonatkozik a lányokra is? Mindent mezítláb csináltok tesin?
2021. aug. 21. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
igen?! de továbbra sem értem, mi ezen a furcsa... :/
2021. aug. 22. 07:50
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Előfordult. Amikor egyedül voltam mezítláb akkor egy kicsit kellemetlenül éreztem magam az óra elején, mert mindenki az én lábamat bámulta, később viszont már nem zavart.
2021. aug. 23. 22:18
 14/15 subrette ***** válasza:
100%

Nem iskolában volt, de sokáig jártam tornázni egy olyan helyre, ahol az egyik teremben többrétegű, rugalmas hajópadló, a másikban nagyon kellemes tapintású tornaszőnyeg volt.

A szőnyeges terembe csak zokniban vagy mezítláb lehetett bemenni, de mezítláb volt jobb, mert a zokni jobban csúszott. A hajópadlós teremben rajtunk múlott, hogy miben vagyunk, de ott is csak puha gumitalpú cipő volt megengedve. Jobban szerettem ott is mezítláb lenni.

2021. aug. 25. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Én nem de akin nem tornacipő volt általánosban, az mezítláb volt. Zokniban pofán csúsztak volna a padlón. Mindenesetre én nem lettem volna mezítláb, most 12.ben már még át se kell öltözni csak vegyél részt az órán
2021. aug. 25. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!