Voltatok már valaha mezítláb testnevelés órán?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt?2021. aug. 17. 18:59
1/15 anonim válasza:
Igen, voltam. Aznap nem vehettem részt tesi órán és kaptam egy egyest órai munkára.
2/15 anonim válasza:
Miert lennenk mezitlab? Max zokniba de az sem gyakori
3/15 anonim válasza:
Nálunk a suliudvaron van egy homokos rész, ott mezítláb szoktunk röpizni. Azt szeretem
4/15 anonim válasza:
Miért lettem volna? Minden esetben cipőben voltam.
5/15 subrette válasza:
Igen. Jobban érzem a talajt. Jobban tudok mozogni úgy.
Általános iskolában elég vaskalapos volt a tanár és kötelező volt a tornacipő, gimiben már lehettünk mezítláb, aki akart.
6/15 anonim válasza:
igen. volt olyan általános iskolai tesitanárom, aki a mezítláboas tornát kultiválta.
7/15 anonim válasza:
nekünk ha hiszitek, ha nem mezítláb KELL legyünk óra után meg moshatunk lábat szappannal ha nem akarunk gombát... :(
9/15 anonim válasza:
#7 Sima tesiórán kicsit furcsán hangzik. Minden létező sportot? Hányadikos vagy? Lány vagy fiú? Mert még gyógytesin vagy talajtornán elképzelhető, de normál tesin kissé meglepő?
10/15 anonim válasza:
normál tesin szoktunk, 18 éves srác vagyok és végzős leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!