Mikor tiltják be végre, hogy testnevelés órán genetika alapján osztogassák a jegyeket?
szerinted mégis ki a fenét érdekel a te tesi kettesed meg hármasod?
elárulom, senkit a világon, szóval nem értem, hogy mi a fenét hisztiztek állandóan ezen, hogy tesiből meg rajzból rossz jegyeket kaptok, amikor sehova nem számít
Nekem is hatalmas gondjaim voltak a tesivel gimiben (általánosban jó volt).
1. Lány tesin lóf*szt nem csinálunk, max futás és röpi.
2. A beígért/kikönyörgött talajtorna és minden más is elmaradt.
3. Állandó a nyávogás.
4. Ha mégis csinálunk valamit véletlenül, akkor azt f*s pop zenére.
5. Ha kidobózunk tilos erősen dobni.
6. Röpin tilos erősen szerválni.
7. Kötélre és rúdra mászni tilos.
8. A tanár megsértődik, ha kabátban vagyok az órán, de a terem nincs fűtve ő még nem tesz semmit azért, hogy átmelegedjek.
9. Könyörögni kell, hogy kipróbálhassam az izgalmas dolgokat, mint pl a gyűrű. Ugyanis ez fiús sport.
10. Át lehet menni fiú tesire szerencsére, de ők se csinálnak semmit, max fociznak. Mondjuk legalább nem hisztizni, szóval még mindig az a jobb választás.
11. Ha erősítünk, nem lesz izomláza senkinek, mert ez csak látszaterősítés.
12. Nem melegítünk be rendesen. Egyrészt erre nem is feltétlenül van idő, másrészt úgyse csinálunk semmit, de egészen változatos hajókkal vagyunk ott pl térdproblémák, és nincs semmi bemelegítés futás előtt se.
13. Ugye mondanom se kell, hogy nyújtás sincs.
14. Nem következetes a tanmenet. Nem tudjuk milyen anyagot veszünk éppen (pl szekrényugrás, talajtorna, stb), jegyeket random kapunk, bár legalább mindegyik ötös.
15. A szekrények és matracok arra vannak, hogy üljünk rajta.
Az osztályomban senki nem volt túlsúlyos se bármilyen rokkant. Mindenki tudott volna csinálni bármit.
Én azt nem értem, miért kötelező egyáltalán. Persze fontos a mozgás, csak épp nem mindenkinek tesz jót egyik vagy másik változata. Ha valaki testesebb például, akkor az csak szenvedni fog a futástól, a kötélmászástól és a húzóckodástól, de például az úszást akár élvezheti is.
Már rég be kellett volna szántani az ilyen egységes órákat, és az egységes osztályzást első osztály felett. Helyette legyenek kijelölt sportlétesítmények, és választhassa meg a gyerek, hogy melyikbe szeretne járni kötelező testnevelési gyakorlatra. Így sokkal többen tudnának arra az 1-2 mozgástípusra koncentrálni, ami számukra megfelelő és szórakoztató.
a 4es választ írtam, és én pont antifasiszta liberális vagyok, nálam nehéz progresszívabbat találni
itt a szülőkkel van a gond, akik vagy versenylónak nevelik a gyereküket, ezért az a szerencsétlen mindenből ötöst akar kapni, vagy egy bunkó, nyomorult parasztnak, aki röhög a ducibb társán, ha az nem tud magasugrani vagy lemarad a futásnál, ezért (is) gyűlölni fogja a tesi órákat
meg persze nyilván a tanárokkal is lehet gond, ha az is egy igazi sggfej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!