Mit tudtok a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnáziumban a mentőápolói szakmáról? Úgy értem, hogy milyenek a tanárok mekkora a követelmény és úgy általában mire számítsak. (szeptembertől megyek oda). Kicsit szeretnék tájékozódni;)
Szerintem húzós suli.Érdemes jól tanulni ott h később ne szivassanak meg.A tanárok olyanok h leadják az anyagot a többi rád van bízva.
A mi osztályunkból alig maradt ember a vizsgákon már nem is tudom kik mentek át de lehet abból se mind pedig több mint 20an kezdtük.Az utolsó évben 10fő sem volt.
Szóval érdemes tanulni ha elakarod végezni.
A mentőápoló szakképzésről itt találhatsz bővebb infót:
Épp most tanulok a Raoulban (általános ápolónak), s tényleg követelnek rendesen. Mi több, mint 50-en indultunk, és félévkor kirostálódott már a fele. Aki nem tanul lelkiismeretesen, az többnyire kibukik, de a betegek nevében írom, hogy sajnos vannak ügyeskedők is, akik nem veszik komolyan ezt a hivatást, és átlavíroznak a megmérettetéseken.
A színvonallal elégedett vagyok, és eddig minden tanárunkat szerettem.
Utolsó válaszoló - te nappalira jársz?
Amire te jársz abból egy vagy két csoport van?
Ja és a gyakorlatot hol végeztétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!