Rendőr leszek, ha töröltem magam facebookról, akkor az ellenőrzés alatt megtalálhatják?
Figyelt kérdés
Sok politikai témában írtam bejegyzést és kommentet, és ezért töröltem magam. Rendőrként már nem szeretnék politizálni, stb, tudom nem is nézik jó szemmel. Ha töröltem magam, utána tiszta lappal indulhatok?2021. aug. 11. 20:13
21/22 anonim válasza:
18, nem csinált semmit a rendőr. Miért őt kellene büntetni? Egy teljesen normális rendőr, régen volt ilyen a környékünkön.
22/22 anonim válasza:
#5 "Régebben a profiltörléssel minden ment a levesbe. Posztok, hozzászólások, minden."
Tévedsz, ezt a mai napig elhitetik az emberrel, de ami egyszer felkerül facebookra, azt az életben nem szeded le onnan.
Minden ami a profilodon van, az nem az eredeti poszt, kép, hanem csak egy-egy beágyazott hivatkozás, és a profil törlésekor csak ezek a hivatkozások törlődnel, az eredeti tartalom megmarad, igaz, ahhoz már nehezen lehet hozzáférni (de hozzá lehet)
Sőt, a facebook gyakorlatilag minden adatot eltárol (kérdés nélkül, hiszen a telepítés során már megadtad neki az engedélyt) ami valaha a telefonodon rajta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!