Rendőr leszek, ha töröltem magam facebookról, akkor az ellenőrzés alatt megtalálhatják?
Figyelt kérdés
Sok politikai témában írtam bejegyzést és kommentet, és ezért töröltem magam. Rendőrként már nem szeretnék politizálni, stb, tudom nem is nézik jó szemmel. Ha töröltem magam, utána tiszta lappal indulhatok?2021. aug. 11. 20:13
1/22 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a korábbi aktivitásod nem törlödött attól, hogy megszüntetted a profilodat?!?!?!
2/22 anonim válasza:
Szánj rá pár estét, és törölgesd a kommentjeidet.
3/22 anonim válasza:
Le sem sz@rják. Örülnek ha találnak olyan balekot aki ma még elmegy rendőrnek. ( És ezt úgy írom, hogy 21 évig voltam rendőr - ma már fegyverrel sem tudnának felszerelésre kényszeríteni.)
4/22 anonim válasza:
Amennyi kerdest kiirtal az elmult napokban ezzel kapcsolatban, szerintem a pszichologia alkalmassagi elso koren megbuktatnak, ha nem, akkor meg nagyon kellhet az ember... :D
5/22 anonim válasza:
Régebben a profiltörléssel minden ment a levesbe. Posztok, hozzászólások, minden. A kérdés, hogy most is így van-e. Ha igen, akkor nem találhatják meg, mert nem lesz elérhető senkinek. Csak az emberek emlékezében marad meg. Illetve lehet, hogy a Facebook szerverein is, de azt csak úgy nem adják ki senkinek. Bőr a rendőrség célzott vizsgálat során lehet kikérheti.
6/22 anonim válasza:
Éljen Orbán Viktor és a Fidesz. A migráns invázió már véget ért. Már csak az európai fiatal fehér lányoknak kell normális , hagyományos ruha mert haspoló az amit nagyon hordanak pedig az ribis/erkölcstelen.
7/22 anonim válasza:
Elvileg a profil törlésével minden tartalom törlődik,a bejegyzések,kommentek stb.
8/22 anonim válasza:
Örülnek, hogy van olyan idióta aki dolgozik nekik azért a szánalmas fizetésért. Nem fognak nagyon utánanézni.
9/22 anonim válasza:
Örülnek, hogy van egy ilyen balek aki a fizetésnek csúfolt zsebpénzért képes melózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!