Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rendőr leszek, ha töröltem...

Rendőr leszek, ha töröltem magam facebookról, akkor az ellenőrzés alatt megtalálhatják?

Figyelt kérdés
Sok politikai témában írtam bejegyzést és kommentet, és ezért töröltem magam. Rendőrként már nem szeretnék politizálni, stb, tudom nem is nézik jó szemmel. Ha töröltem magam, utána tiszta lappal indulhatok?

2021. aug. 11. 20:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
4, de legalább már a nevét levette 😂
2021. aug. 12. 08:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es

Van három kamionom, azok fuvarjait szervezem. felügyelem.

2021. aug. 12. 08:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

10es vagyok.

Az elhiszem, hogy jobban fizet! ;) További jó munkát!

2021. aug. 12. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..

Itt a másik kérdése. Hihetetlen, hogy csak ilyenek akarnak rendőrnek menni.

2021. aug. 12. 12:37
 15/22 anonim ***** válasza:

13(10)-as

Köszi!

2021. aug. 12. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Leszarjàk. Függeszd a profilodat pár hétre, meg esemény naplóban keresd vissza a kommentjeidet, és töröld ki amit megtalálsz. Olyan mélyen nem fognak belemenni a témába, idő sincs rá. Rád néznek, hogy családi dolgok rendben vannak-e, meg te rendben vagy-e, nem-e vagy drogcsempész, vagy hasonló, és ennyi.
2021. aug. 12. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
Van Zalában egy rendőr ismerős, akinek az öccse éppen ül, mert haverokkal kirabolt egy nyugdíjast...
2021. aug. 12. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17, remélem hogy lehúzzák ennek a rendőrnek a rolót.

Még jó hogy volt rendőr a családba, így legalább a tesó nem kap kemény büntit. 🤮🤮🤮

2021. aug. 12. 22:40
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
18, a maxot kapta, amit lehetett. Így járt.
2021. aug. 12. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Érezhetően nagy emberhiánnyal küzd a rendőrség.

Ma megállítottak közúti ellenőrzésre egy főúton, de nem csak engem, sok más autóst is, mert a héten "razzia" van.

A biztos úr el se kérte a jogosítványomat, csak a forgalmimat, meg a lejárt lakcímkártyámat nézegette, aztán elkotyogta nekem, hogy amúgy nem is működik a traffipax, csak azért mentek ki, hogy kinn legyenek (nyilván ez volt a parancs). 🤣🤣🤣

Nem akarom kigúnyolni a rendőrt, mert szimpatikus volt, de felettébb vicces volt az ellenőrzés.

Nem tudom, hogy a rendőrségen milyen alkalmassági vizsgálatok vannak, de ha egészséges vagy testileg és mentálisan, jó az erőnléted, és nincs a béka feneke alatt az értelmi szinted, akkor szerintem felvesznek. Kutyát nem fogja érdekelni, hogy te mit kommenteltél fél éve egy telex poszt alá.

Bocs, de túl kicsi vagy te ahhoz, hogy a nagykutyák veled foglalkozzanak. Ha már politika, Orbán nem totalitárius rendszert akár kiépíteni, ő "csak" a zsebét tömi.

2021. aug. 12. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!