Egy nagyon fontos kérdéssel fordulok hozzátok FOSZK-kal kapcsolatban!?
Azért járok 2 éves foszk képzésre mert tavaly nem vettek fel alapszakra és azt hallottam, hogy ha elvégzem a képzést, utána átvesznek könnyedén alapszakra (persze ugyanarra a szakra, gazdálkodási és menedzsment).
De most olyanokat olvasok, de nem egyértelműen, hogy pontok alapján vesznek fel és a FOSZK csak 32 pontot ad kb
Nekem az édes kevés hogy egyetemre járhassak :((( VALAKI HELP és VILÁGOSÍTSON FEL, hogy ne éljek kétségek között!!!!!
Kedves utolsó
Kulkeren tanuló rokon mondta, hogy annyira más diplomával rendelkező is ment mesterre hogy nem is érti hogyan sikerült
Én is jelentkeztem bölcsész diplomával és beszámították kreditnek felvetelinel egyes oraim csak kevés volt
Így ezt nem hiszem h csak azonos
BSc kell ehhez
Én ezzel a foszk utáni mesterrel vagyok hadilábon
A válaszolók nagyon el vannak tévedve a pontokkal kapcsolatban.
Ha ötösre záróvizsgázol foszk-on max 32 plusz pontot kaphatsz felvételin érte. Négyesért még kevesebbet és így lefelé. 400 pontot az alapképzésben szerzett diplomáért lehet kapni.
Utolsó
Alapképzésre
Aki mesterre menne már meglévő diplomával valami más szakra, annak a foszk 0.
Köszönöm a válaszokat már kiderült: 5-ös záróvizsga 400 pont
4-es 360 stb.
Megtaláltam a felvi oldalán az egyetememnél tehát tuti biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!