Iszonyat fontos kérdés a diákigazolványommal kapcsolatban!(?)
Amikor gimiből elballagtam 2020ban, akkor amint megtudtam hogy felvettek az egyetemre elmentem diákigazolványt csináltatni, mert ideiglenes lakcímem a kollégiumom volt és az így már nem volt aktuális. El is készült a csodálatos képem, kaptam róla papírt stb, viszont sose érkezett meg..
Eleinte vártam, nem hoztam el direkt a TO-ról a matricám sem, nehogy elhagyjam a későbbiekben és vártam a kártyám.. olyan 3 hónappal később (novemberben) utána néztem és láttam hogy dec 15ig meg lett hosszabbítva a régi matricám érvényessége, szóval vártam még mindig a kártyát.
Most viszont már úgy ítélem meg nem normális hogy ennyi idő eltelik, szóval szerintem be kéne mennem a kormányhivatalba.
Szerintetek újat igényeljek? Azt tudom hogy fizetős, beáldozom inkább rá akkor a pénzt csak legyen már normális kártyám.
Nem tudjátok meddig jó a régi matrica érvényessége? Úgy hallottam ápr 15ig meghosszabbították, de sehol nem találok róla konkrét dolgot..
Illetve még annyi hogy mennyi idő lezs szerintetek várhatóan míg újat kapok?
Április 9-ig lett meghosszabbítva a közoktatásban 2019/2020-as, illetve felsőoktatásban 2019/2020-as tanév I. és II. féléves matricával, illetve a 2020/2021-es tanév I. féléves matricák.
Most már illene elmenni és próbálni szerezni egy új diákigazolványt, amin már az egyetem neve található meg. Bemész és próbálsz igényelni egy új diákigazolványt. Én elveszítettem a diákigazolványom után az újat igényléstől 2 héttel később kaptam meg.
nagyon nagyon köszi a gyors választ <3
ment a zöld kéz, köszii
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!