Miért nem érkezett még meg a Neptunra az átutalt pénz?
Tegnapelőtt utaltam pénzt a Debreceni Egyetem gyűjtőszámlájának új számlszámára és még nem jött meg a pénzt. Értesítést sem kaptam a telefonomon, hogy levette volna a pénzt.
Azt írták, 4-e 24 óráig a Neptun pénzügyi része szünetel de ez azt is jelenti, hogy eddig átutalni sem lehetett pénzt?
Azt írták, 4-e 24 óráig a Neptun pénzügyi része szünetel de ez azt is jelenti, hogy eddig átutalni sem lehetett pénzt?
Igen, mivel új számlaszám lett az alapítványosdi miatt.
Bocsi az offért kérdező.
Hátha tudjátok...
A tandíj utalás hogy működik a DE-n? Van egy meghatározott időpont, és addig kell elutalni a pénzt? Egy összegben lehet csak?
Jövőre költségtérítéses leszek és fogalmam sincs semmiről.
3# :)
Én is 3-án utaltam és nekem is megjött szerencsére! Annyira örülök, mivel aggódtam, hogy a kolis kérvény hamarabb fog odaérni, mint a kolis felvételi eljárási díj. Ha hamarabb ért volna oda, nem fogadták volna el a 600Ft nélkül.
Hát én innen olvastam, hogy kb. egy nappal hamarabb kéne kifizetni az eljárási díjat: [link]
Biztos elnézik ha kicsivel később ér be. Amúgy ez a határidő nem is lehetett volna ennél szorosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!