A szakdolgozati témámhoz muszáj dolgozzak valahol, hogyan találjak céget aki hajlandó foglalkoztatni?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, mert olyan téma jutott nekem amit igazából csak azért választottam mert a többit elvitték, sajátot pedig nem tudtam kitalálni.
Ez a téma viszont "kockázatelemzés statisztikai alapokon", ami műszaki egyetemen azt jelenti hogy gyártási statisztikákból kell levonjak következtetéseket, a selejtgyártásról, gazdaságosságról és ipari folyamatokhoz köthető nem kívánatos események kockázatának csökkentéséről szól.
Nincs korábbi munkatapasztalatom, csak a 6 hetes szakmai gyakorlat, de azt egy kis családi cégnél töltöttem ahol nincs sorozatgyártás, csak pár darabos egyedi.
Hogyan tudnék munkát találni? Mit tanácsoltok?
2021. aug. 4. 10:24
1/1 anonim válasza:
Rengeteg diákszövetkezet van, ahol keresnek mérnök gyakornokokat. Nézz utána.
Pl. [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!