Melyik szakot válasszam? (egyetem, főiskola)
Figyelt kérdés
Ez számomra nagyon nehéz kérdés, ugyanis fogalmam sincs. Gimnazista vagyok, fakultációban matekon és angolon vagyok. Tipp?( mondjuk ahova ez a két tárgy szükséges?), vagy valamelyik....2010. aug. 28. 19:25
1/10 anonim válasza:
kb mi érdekel?
csak hogy szűkítsük a kört:D
2/10 anonim válasza:
Ha fogalmad sincs, akkor inkább ne felvételizz sehova.
5/10 anonim válasza:
Ami érdekel... pl ha téged érdekel a japán nyelv, akkor menj ELTE-BTK keleti kultúrák szakra (emelt angol is kell hozzá), ha pl a kémia érdekel, akkor oda, nem szükséges hozzá kémia érettségi. Oda menj, ami érdekel, és így alakítsd az érettségijeidet :)
Egyébként végzős leszel?
6/10 A kérdező kommentje:
igen, az
2010. aug. 28. 21:47
7/10 anonim válasza:
Tényleg oda menj ami érdekel ez biztos.
De ha csak a pénz érdekel a szokásos, akkor menj jogra, nemzetközi tanulmányra, vagy szociológiára, pszichológiára meg ilyen hülyeségekre aminek szinte semmi haszna csak fizetik az embereket azért hogy gondolkodjanak. És jól megfizetik....
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2010. aug. 29. 10:44
9/10 anonim válasza:
Én matek-német, majd matek-angol faktos voltam, közgázra mentem. Szerintem jó és hasznos ez a két tárgy ezen a szakon.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. aug. 29. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!