Akiket felvettek egyetemre, ti kaptatok már e-mailt vagy bármilyen információt az egyetemtől?
Engem a Semmelweis-re vettek fel orvosi diagnosztikai analitikus képzésre, levelezőn lesz, de még mindig nem kaptam meg sem a Neptun kódomat, se semmi mást.
Plusz kérdés: Ha egy másik szakra járok már, ami nappali és az ELTE-n van, akkor kell csináltatnom majd másik diákigazolványt?
Semmelweises vagyok, az oldalon fent vannak, hogy milyen vizsgálatok kellenek, a frissen felvettek résznél :)
De egy hónap alatt bőven teljesíthetőek. Én aug 15.ig dolgoztam, utána tudtam vele foglalkozni és 22.re meg is voltam vele.
De megkerestem neked
Egyedül a hepa a lassabb, de eesztben az is fent volt 22.re úgy, hogy 19.én mentem laborba és félő volt, hogy 20.a meg hétvége miatt nem leszek kész beiratkozásig
Mivel hepatitis c-t nem tudod csak magánban megcsinálni ezért én ott csináltam mindkét hepat
Vérvétel nálunk meg úgy működik, hpgy kapsz beutalót és tudsz menni akár másnap már be, csak tudd kivárni azt az akár 2-3 órát is😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!