Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akiket felvettek egyetemre,...

Akiket felvettek egyetemre, ti kaptatok már e-mailt vagy bármilyen információt az egyetemtől?

Figyelt kérdés

Engem a Semmelweis-re vettek fel orvosi diagnosztikai analitikus képzésre, levelezőn lesz, de még mindig nem kaptam meg sem a Neptun kódomat, se semmi mást.

Plusz kérdés: Ha egy másik szakra járok már, ami nappali és az ELTE-n van, akkor kell csináltatnom majd másik diákigazolványt?

2021. júl. 29. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ELTE, tegnap jött meg a Neptun kódja
2021. júl. 29. 14:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor remélem nekem is nemsokára megjön:)
2021. júl. 29. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Levelet kaptam, de csak felveteli hatarozat es golya ujsag, neptun kodot nem.
2021. júl. 29. 14:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon sok időd van szeptemberig, egyetemnek is kell idő, még jövőhéten simán megjöhet
2021. júl. 29. 14:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak mivel eü-s szak, ezért elég sok orvosi vizsgálatra is el kell mennem, de ahhoz, hogy ezt intézhessem kéne a lista róla, amiről azt írták, hogy az emailben pontosítják majd, hogy melyik szakra mik kellenek:) augusztus 28. pedig már a beíratkozás, addigra meg kell lennem mindennel.
2021. júl. 29. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk orvosi alkalmassagihoz oda van irva, hogy a jarvanyhelyzetre tekintettel nem kotelezo es nem feltetele a beiratkozasnak. :) PTE
2021. júl. 29. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmelweises vagyok, az oldalon fent vannak, hogy milyen vizsgálatok kellenek, a frissen felvettek résznél :)

De egy hónap alatt bőven teljesíthetőek. Én aug 15.ig dolgoztam, utána tudtam vele foglalkozni és 22.re meg is voltam vele.

2021. júl. 29. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

De megkerestem neked

[link]

Egyedül a hepa a lassabb, de eesztben az is fent volt 22.re úgy, hogy 19.én mentem laborba és félő volt, hogy 20.a meg hétvége miatt nem leszek kész beiratkozásig

2021. júl. 29. 15:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Huh köszönöm!:) A labornál kicsit tartok attól, hogy egyáltalán mikorra kapok időpontot, mert mikor utoljára kellett vérvételre mennem, akkor majdnem 5 hét volt mire kaptam:/ vagy esetleg a háziorvos tud ebben segíteni, hogy hamarabb meglegyen?
2021. júl. 29. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hepatitis c-t nem tudod csak magánban megcsinálni ezért én ott csináltam mindkét hepat

Vérvétel nálunk meg úgy működik, hpgy kapsz beutalót és tudsz menni akár másnap már be, csak tudd kivárni azt az akár 2-3 órát is😅

2021. júl. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!