A felvi.hu-n feltöltötték az érettségi eredményemet a "Közhiteles nyilvántartásokból származó információk" fülön belül, de a pontszámaim még mindig 0? Mindent teljesítettem amit a szak kért, 400+ pontot szereztem méghozzá.
Szia!
Honnan tudod, hogy már feltöltötték az érettségi eredményedet? A suli igazgatója mondta?
Én úgy tudom, hogy bizonyítvány osztás után 2-3 hét, míg átfut a rendszeren az infó, és utána jelenik meg a pontszám.
Nekem sem jelent még meg a pont, pedig már megvolt a bizi osztás is, és közeleg a július 8. Hidd el, én is tűkön ülve várom a hivatalos pontszámomat, orvosira jelentkeztem.
#2-es válaszoló!
A közhiteles nyilvántartásból származó információk fülnél, az első ablakban megjelenik egy táblázat az érettségi eredményekkel.
Ne aggódj, hamarosan fent lesznek a pontok,viszont azzal még pár napot várnunk kell. Én bízok benne, hogy holnap már láthatjuk, de jövőhéten már biztosan megjelenik.
Nálam nincs táblázat sem még:/ Csak a nyelvvizsgát hitelesítették a közhiteles adatokból.
Köszi a választ #3!
Előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!