Honnan lehet megtudni, hogy mikor kell átvennem az érettségi tanúsítványt?
Figyelt kérdés
Egy iskolán keresztül jelentkeztem emelt érettségire. Viszont nem kaptam semmilyen értesítést arról, hogy mikor kell átvennem a tanúsítványt. Nálatok ez, hogy volt? Írt nektek az iskola?2021. jún. 22. 09:36
1/10 anonim válasza:
Nekem az érettségi behívón is rajta volt, illetve kaptam egy e-mailt emlékeztetőül a napokban.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszod.
A behívón hol volt ez leírva?
2021. jún. 22. 10:03
3/10 anonim válasza:
Az én behívómon is rajta volt a dátum, én emlékeztetőt viszont nem kaptam róla.
4/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, majd kipostázzák.
5/10 anonim válasza:
Nekem küldtek róla egy levelet, hogy mikorra és hova menjek. Arra már nem emlékszem, hogy a behívón mi volt, volt-e dátum stb.
6/10 anonim válasza:
A behívódon rajta kell legyen a dátum.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Előkeresetem a behívómat. Találtam is rajta egy dátumot.🙏
2021. jún. 22. 11:51
8/10 anonim válasza:
Mégis miért kell lepontozni? Felesleges mászkálni érte, ha úgyis elküldik, teljesen logikátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!