Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg létezik, hogy valaki,...

Tényleg létezik, hogy valaki, ha mindenből ötös és rajzból megbukik, évet ismételjen, pótvizsga nélkül?

Figyelt kérdés
Ezt kamaszként olvastam Leiner Laura könyvében.
2021. júl. 26. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ilyen nincs a valóságban.
2021. júl. 26. 10:24
 2/12 anonim válasza:
14%
Hogy a viharba ne. Így van ez a tesivel, az énekkel, rajz, technika, tehát ilyen általános iskolai képesség fejlesztő órák. Nem lehet pótvizsgát tenni belőle szóval úgy lógjál tesiből kamu felmentésekkel.
2021. júl. 26. 10:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem rajzból mindenkit átrugdosnak kettessel aki dolgozik órán. Én rajzos osztályba jártam és nálunk is voltak akiknek semmi tehetsége nem volt a rajzoláshoz, a pálcika ember is meghaladta a képességeiket és még se buktak meg belőle.
2021. júl. 26. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Elméletben előfordulhat, a gyakorlatban meg inkább nem. Azért ha valaki aktívkodik órán, akkor megadják neki a kettest legalább (mondjuk én sem tudok kicsit sem rajzolni, de mindig négyest kaptam, az volt nálunk a legrosszabb jegy rajzból). Ha meg nem aktívkodik, állandóan lóg, akkor a többi tárgyból sem lesz ötös.
2021. júl. 26. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Ahhoz, hogy ez eloalljon, a tanulonak is akarnia kell. Semmilyen iskola nem fog ok nelkul megbuktatni valakit rajzbol ugy, hogy evet kelljen ismetelnie miatta.
2021. júl. 26. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
21%

Nem fordulhat elő elméletben sem. Erre törvények vannak, nem csak úgy megy.

Regényben persze mindent lehet :)

2021. júl. 26. 10:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Emlékeim szerint a lány nem lógta el az órát, csak nem volt kreatív, ezért nem tudta, hogy mit rajzoljon le, ha mondtak egy témát.

Nem emlékszem, hogy mi volt a téma, de pl azt mondták, hogy álom és ült a rajzlap felett és nem tudta, mit kell lerajzolni, nem értette, hogy mit vár a tanár, hogy pontosan mit rajzoljon le, ezért üres maradt a rajzlap óra végére. Ha meg konkrétan elmondtak, hogy mit rajzoljon, nagyon csúnya lett.

Nekem ez azért is furcsa, mert nekem nulla tehetségem volt a rajzhoz, de általanosban a négyes megvolt, gimiben meg a tanár majdnem mindenkinek ötöst adott, így nekem is, sőt, mivel mentem múzeumba a szabadidőmben, 5D is megvolt és sosem hallottam, hogy bárki csak kettest kap rajzból vagy megbukik, ezért lettem kiváncsi, hogy tényleg megismételheti e ezért az évet.

2021. júl. 26. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen
2021. júl. 26. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk középsuliban lehetett bukni tesiből sőt volt belőle pótvizsga minden éven többen pótvizsgáztak tesiből
2021. júl. 26. 11:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elolvastam a kérdést, biztos voltam benne, hogy az szjg-ből ered a kérdés😄😄
2021. júl. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!