Tényleg létezik, hogy valaki, ha mindenből ötös és rajzból megbukik, évet ismételjen, pótvizsga nélkül?
Nem fordulhat elő elméletben sem. Erre törvények vannak, nem csak úgy megy.
Regényben persze mindent lehet :)
Emlékeim szerint a lány nem lógta el az órát, csak nem volt kreatív, ezért nem tudta, hogy mit rajzoljon le, ha mondtak egy témát.
Nem emlékszem, hogy mi volt a téma, de pl azt mondták, hogy álom és ült a rajzlap felett és nem tudta, mit kell lerajzolni, nem értette, hogy mit vár a tanár, hogy pontosan mit rajzoljon le, ezért üres maradt a rajzlap óra végére. Ha meg konkrétan elmondtak, hogy mit rajzoljon, nagyon csúnya lett.
Nekem ez azért is furcsa, mert nekem nulla tehetségem volt a rajzhoz, de általanosban a négyes megvolt, gimiben meg a tanár majdnem mindenkinek ötöst adott, így nekem is, sőt, mivel mentem múzeumba a szabadidőmben, 5D is megvolt és sosem hallottam, hogy bárki csak kettest kap rajzból vagy megbukik, ezért lettem kiváncsi, hogy tényleg megismételheti e ezért az évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!