Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol találhatóak meg a legfriss...

Hol találhatóak meg a legfrissebb tételsorok, elsősegély vizsgához?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban a közelmúltban elsősegély vizsgát tett személyekhez szólna a kérdésem.

A www.elsosegelyanyag.eoldal.hu oldalon találtam a témával kapcsolatos tételeket, az érdekelne, hogy ez mennyire hivatalos. Illetve, ha valaki tud ajánlani biztos forrást a tételekhez, azt megköszönöm!

2021. júl. 25. 15:25
 1/4 anonim válasza:
61%

én innen tanultam. Ez a tételsor ugyan az mint az egyik ismerősömnek, aki idén vizsgázat. Ő ezt kapta. [link]

Vannak benne elírások pl műfogás helyett mőfogás. Ne dőlj be mint én.

2021. júl. 27. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!
2021. júl. 27. 22:37
 3/4 anonim válasza:
55%

Ma vizsgáztam! Siker! Ugyan az volt a tételsorba mint amit a vizsgán húztam szóval biztos jó!

Ne izgulj, nekem csak egy újraélesztését kellett csinálni meg 2 kérdés. De mikor bementem az újraélesztés közben elkezdték írni a kiskártyát. (Ami bizonyítja a sikeres vizsgát)

2021. júl. 28. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ!:)
2021. júl. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!