Miskolcon mostanában vizsgázott valaki elsősegélyből?
Figyelt kérdés
Mit kell ott csinálni ?
Mennyire szigorúak ?
2021. júl. 15. 18:24
1/7 anonim válasza:
Az egész megyében egy a vizsgáztató orvos. Én is nála vizsgàztam, elég morcos, ordítozik ha rossz kedve van. Minden el fog mondani(üvöltötte), minden egyértelmű lesz. Kapsz egy kérdést, gyorsan válaszolsz, ha jó akkor újraélesztesz, ha az is jó, megmondja, hogy oké, megvan. Ha nem tudod a beugrót megbuktàl. Arra vigyázz, hogy ne haragítsd magadra az orvost! Ismerek olyat aki megtette és negyedjére lett meg neki az eü.
Fontos még: Az újraélesztést addig csináld amíg nem állít le! Nem egy menet van, csináld amíg nem állít le, mert haverom ezen bukott meg, hogy hamarabb megállt!
3/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vizsgázni.Akkor lesz 1 tétel meg egy feladat amit be kell mutatni?
2021. okt. 5. 20:53
4/7 anonim válasza:
Egy kérdés lesz, meg egy újraélesztés, ennyi.
5/7 A kérdező kommentje:
És az újraélesztést ugyan úgy kellesz mint tanfolyamon ? Hogy biztosítom a helyszínt meg ilyenek vagy csak a befúvás meg a kompresszió?
2021. okt. 6. 05:54
6/7 A kérdező kommentje:
Légzés vizsgálat is kell ? Mert azt hallottam hogy nem.
2021. okt. 6. 06:05
7/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Letérdelsz, és csinálod. De mindent el fog mondani ordítozva az orvos. Én 2019-ben csináltam, akkor még így volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!