Van olyan aki tudja, hogy ha most mennék elsősegély vizsgára, akkor be kellesz majd hogy fújjak a baba szájába, avagy sem?
Figyelt kérdés
Időpont kérésnél nem mertem megkérdezni, mert szerintem ez nem olyasmi információ, amit szívesen hangoztatnak.
Parázok, hogy elrontom, ugyanis nem tudtam járni elsősegély órákra, illetve júniusban azt mondta egy oktató, hogy csak el kell magyarázni-vagyis befújni nem kell, csak a szívmasszást és légzést figyelni.
2021. júl. 7. 15:54
1/4 anonim válasza:
Én egy éve csináltam, akkor nem kellett. Bnőm talán egy hónapja csinálta, akkor sem kellett. Viszont nem tudom, hogy a mostani nagyobb korlátozások feloldása után kell-e:(
Szerintem nézz vidiket róla YouTubeon..jobb mint a semmi:)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is egy éve csináltam, azt mondtàk, hogy nem kell a vírus miatt.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én idén májusban csináltam a viszgát, nem kellett befújni. :)
4/4 anonim válasza:
Nem kell, csak kompresszió volt a vizsgán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!