Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE matematika szakra jár...

ELTE matematika szakra jár valaki?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz? Milyenek a tanárok? Hol lehet elhelyezkedni ezzel a végzettséggel?

2021. júl. 24. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát ez borzasztó! Azt írta az ELTE, hogy a jelentkezési határidő augusztus 2. De azt nem, hogy kell jelentkezni.

Első éves vagyok, miből tudjam?

Beléptem a NEPTUN-ba, egyeztettem az adatokat és végül találtam egy helyet, ahol rákattintva aktív lett az első félévem. Státusz: Aktív.

Ez írta ki. Ennyi? Vagy mást is kell csinálni?

Felhívtam az ELTE-t a megadott telefon számon, hogy megkérdezzem. Na, akkor ért meglepetés. Egy kis csaj közli, hogy nem tud semmit.

Nem tud segíteni semmiben. Ő csak úgy ott van....

Végül mondott egy nevet és e-mail címet, hogy írjak oda, levélben kérdezzem. Írtam, a jelentkezési határidő rég lejárt és az a valaki a mai napig nem válaszolt.

Még annyit tudok, hogy van egy foglalt időpontom személyes beiratkozáshoz.

2021. aug. 8. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg kéne nézned, mi volt pontosan az a "jelentkezési" határidő. Én is az ELTE-re járok, bár nem a TTK-ra, és nem emlékszem augusztus eleji határidőre.

Hogy aktívra állítottad magad, az egy szükséges dolog, de annak kizárt, hogy augusztus 2 lenne a határideje. Még meg kellhet adnod néhány személyes adatot a Neptunnak, meg csatolni bankszámlát, ilyesmi, de azokat emlékeim szerint augusztus végén csináltan.

Van még egy beiratkozás szeptember elején, amire el kell menned, de ezenkívül nem tudok más határidőről illetve tevékenységről, amit határidőre kellene végezned.

2021. aug. 8. 13:14
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Facebookos csoportokba beléphetsz, ott lehet kérdezni, ELTE honlapján is fent van szinte minden infó.
2021. aug. 8. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom az ELTE TTK Matek 2021 csoportot facebookon. Vagyunk ott páran mentoraitok.
2021. aug. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!