Be szeretnék menni fizika szakra előadásra,mert imádom a fizikát. Mikor vannak előadások?
Be lehet menni, az előadások nyilvánosak. Az órarend nem nyilvános. Plusz ahogy írták, most nincs élő oktatás, csak online. Térj vissza a kérdésre pár hónap múlva.
Amúgy bemész az ELTE TTK északi tömbbe, felmész a legelső lépcsőn a bejárattal szemben, a bal oldali folyosón végigmész, és benyitogatszna termekbe, megnézed, megy-e ott valami, ha megy, beülsz. Kivéve az utolsó 2 ajtót, ott gyakorlat szokott lenni, a többi 2 szintes nagyelőadó (látni fogod), az alap fizika (pl kis. fizek) előadások azokban szoktak lenni.
"bal oldali folyosón"
Akarom mondani, jobb. Ahonnan ki tudsz nézni, mert a folyosó fele a termekre nyílik, a másik viszont üveg, és kilátsz.
Köszönöm,aranyos vagy,akkor pár hónap múlva vissza térek a kérdésre.
Milyen pontosan tudod,csak nem fizikus vagy?
@7: A fél életemet azokon a folyosókon töltöttem :)
Fizikusnak (is) tanultam, de azt a szakot végül nem fejeztem be. Előtte meg már végigtoltam ott egy másikat.
A szakoknak vannak facebook csoportjaik, esetleg próbálkozz csatlakozni.
Elte - fizika bsc, első évfolyam, ilyesmik a facebook keresőbe.
Az jó lenne,de szerintem csak fizikus hallgatoknak lehet,én meg nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!