Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lassan két éve csinálom a...

Lassan két éve csinálom a jogosítványt, azaz vezetek, nem sokára lejár a határidőm. Sajnos forgalmi vizsgára ez idő alatt nem küldött el az oktatóm, ebben az esetben mit lehet tenni? Idegenek, ismerősök szerint jól vezetek.

Figyelt kérdés

30 kötelező óraszámom rég megvan. Igazságtalanságnak érzem, mert az esélyt sem adják meg, hogy vizsgázni mehessek. Nagyon sok pénz és idő ráment már.

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. júl. 11. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én szóltam a 30. óra után az oktatónak, hogy vizsgázni szeretnék. Amíg vártam a vizsgaidőpontomra addig még vettem pluszba 5 órát. Az oktatóm nem örült , hogy jeleztem a vizsgázási szándékomat, folyton csak az 50 óra átlagot hajtogatta. Az oktatók többsége csak le akar húzni anyagilag, szerintem veled is ez történt. Próbáld meg a vizsgát mindenképp, veszíteni nem veszíthetsz.
2021. júl. 16. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha már csak egy hónapod van, akkor nem is biztos, hogy kapsz időpontot.

Furcsa, hogy az oktató nem mondta, hogy menj el vizsgázni, nekem is lehúzásnak tűnik. Viszont te is a kezedbe vehetnéd az irányítást. Ha levezetted a kötelezőt, akkor mész, amikor akarsz, maximum nem javasolja a vizsgát, de nem tilthatja meg.

2021. júl. 23. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy jól vezetsz, nem biztos hogy vizsgán átmész. Kreszt nagyon tudni kell hozzá, parkolásnál 30 centin belül a padkától kell lenni. Nem sorolom fel mik az azonnali bukás hibák, de én azt gondolom az oktatód azért nem küld még vizsgára, mert ezek annyira nem mennek. Aznap mikor vizsgáztam volt egy srác, aki 2 perc után megbukott
2021. aug. 1. 18:48
 14/14 anonim válasza:
Ha a 29 órád megvan, nincs olyan, hogy nem mehetsz el vizsgázni. Addig cseszegesd azt oktatódat, amíg fel nem ír. Legalább egyszer próbáld meg, a vizsgadíj már nem oszt, nem szoroz. Tényleg sok a lehúzó oktató, ha meg mégis arról van szó, hogy még nem vezetsz elég jól, az úgyis kiderül majd a forgalmin.
2021. aug. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!