Nem megy a vezetés,1 hét múlva forgalmi,szerintetek?
A "nem megy a vezetés" alatt mit kell pontosan érteni? Váltási, pedálkezelési gondokat? Vagy inkább a bizonytalanságból erednek? Azért kérdezem, mert nem mindegy, hogy miből ered a gond. Sajnos a bizonytalansággal küzdöttem én is, tovább is, mint kellett volna..
Sajnos a pedál-dologra nem tudom milyen szabály van, de nálam is sokáig nyomkodta őket, még a vizsga napján reggel is..
Hogy mennyi idő alatt sikerülne, ez nagyon egyénfüggő. A hogyanra pedig én is azt tudnám mondani, hogy keressetek egy üres/elhagyatottabb helyet, ahol tudnál kicsit gyakorolni. Főként indulás-megállás-váltás jellegű dolgokat.
Vegyél még pár órát előtte.
Nem baj ha a forgalomban nem vagy magabiztos, legalább nem úgy fogsz vezetni, mint a merzedeses / bmws / egyéb drága autós állatok. Viszont ha át akarsz menni a vizsgán, akkor faarc és te vagy a vezetés császára és a nyugalom mintaképe.
Szerintem beszélj az oktatóddal, hogy te nem érzed magad felkészültnek a vizsgára és halasszátok el. Mondd el, hogy bizonytalan vagy, a pedálkezelésed sem érzed stabilnak, túl sokat kell még segítenie és ezek miatt te nem érzed, hogy sikerülne.
Egyébként kísértetiesen hasonlít a sztorid az én volt oktatóméra. Nem véletlen csak volt...Szintén 36 óra alatt annyit nem tudott megtanítani, hogy hogyan kell csúsztatott kuplunggal bekanyarodni, elinduláskor (sima terepen, nem lejtőn) kb a 30.óránál volt, hogy 3x is lefulladtam, a kormányzásom is teljesen rossz volt. Igen, többnyire kedves, türelmes volt, csak épp nem tanított semmit. Parkolást szinte nem is gyakoroltunk, az órák 90%-ában főúton zötyögtünk 50-el, néha egy-egy jobbkezes utcaszakasz. És így akart elvinni vizsgára, mikor is jeleztem, hogy ez nekem nem fog menni. Az új oktató a fejét fogta, hogy lehet így “tanítani” valakit vezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!