Így mehetnék forgalmi vizsgára? (B kategóriás)
Papíron biztosan meglesz a 29 órád es az 580 levezetett kilométered, anélkül nem vizsgázhatsz.
A lehúzós oktatók általában minél több órát vetetnek és direkt húzzák az időt, hogy később legyen a vizsga.
Ha úgy gondolod, hogy még nem állsz készen a vizsgára, akkor jelezd az oktatónak és mondd le.
#3 ha leakar húzni akkor nem így csinálja mert megvan a kockázat hogy nem bukik a tanuló és akkor nem vezet többet
amugy meg nemértem miért akarnak lehúzni mindenkit ugyis ha egy levizsgázik jön a következő, közben meg sírnak hogy menyire sok a tanuló és nembirják jól beosztani őket
Hibáid még egy ideig lesznek is! De ne kattogj rajta, lehet, hogy elnézik és nem veszik hibának.
A 4-esnek igaza van. Amúgy tényleg lemondhatod. A vírus miatt meg pláne, de ha buksz sem dől össze a világ. Nem lesz beleírva a jogsiba, hogy hány órával, hányadikra mentél át.
Én nagyon sok órával mentem vizsgázni. Nem húzott le az oktatóm szerintem. Egyszerűen 32 éves fejjel sokára állt össze a kép.
Negyedikre mentem át 13-án. Az első után a vizsgabiztos mondta, hogy mit kell gyakorolni még. A másik kettőn izgultam. A 4-en ugyanaz volt a vizsgabiztos, mint a 3.-on. Még segített is. Az első vizsgám előtt családi gondok ütöttek be. Nagyon szétcsúsztam akkor. Éreztem is. A negyedik alkalommal már a vezetésre koncentráltam, nem a gondokra. Át is mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!