Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon ostoba vagyok mit tegyek?

Nagyon ostoba vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztályomba nagyon sok nálam okosabb diák jár és hiába próbálok hozzájuk hasonló lenni egyszerűen nem sikerül. gimnáziumba járok. nagyon gyengének érzem magam minden értelemben.

2021. júl. 7. 10:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha szabad megkérdeznem te most milyen foglakozást űzöl?
2021. júl. 7. 21:32
 12/13 anonim válasza:
97%
Kozgazdasz diplomam van, de cukrasz vagyok. Nem ereztem jol magam a gazdasz kozegben.. de van olyan volt osztalytarsam aki jo tanulo volt, elvegezte az egyetemet es elment a boschba a sorra 3 muszakban dolgozni. Szoval nagyon igaz az hogy a jegyek nem hatarozzak meg hogy milyen ember vagy es hogy az eletben mit fogsz elerni. Talpraesettnek kell lenni. Meg szerintem hallottad mar Albert Einsten mondasat hogy "Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélünk meg hogy milyen jol tud fara maszni, egesz eletet ugy fogja leelni hogy ostobanak hiszi magat." Na hat ez nagyon igaz.
2021. júl. 8. 07:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor arra koncentrálok amiben jó vagyok. köszi a válaszaidat.
2021. júl. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!