Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon ostoba vagyok mit tegyek?

Nagyon ostoba vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztályomba nagyon sok nálam okosabb diák jár és hiába próbálok hozzájuk hasonló lenni egyszerűen nem sikerül. gimnáziumba járok. nagyon gyengének érzem magam minden értelemben.

2021. júl. 7. 10:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Csak magaddal foglalkozz, hozd ki magadból a SAJÁT legjobbodat.

Ne viszonyítsd magad máshoz, mert lehet az ő legrosszabja, neked a legjobb, vagy a te legrosszabbod más legjobbja.

2021. júl. 7. 11:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Minden társadalomban vannak "gyengék", én nem lehetek semmilyen megoldás része mert magam vagyok a probléma. De a viszonyítani muszáj és így tudom hogy senkinek nincs rám szüksége.
2021. júl. 7. 11:52
 3/13 anonim válasza:
97%
Ez biztos hogy nem igy van. En is ereztem ezt amig nem talaltam meg magam ugymond. Higgy magadban, olvass es sportolj fejleszd magad es igaza van az elottem levonek csak magaddal foglalkozz. Es az hogy gimiben valaki okos nem jelenti azt hogy az eletben is az.
2021. júl. 7. 12:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem ön félre érti, nálam nem az a baj hogy önbizalom hiányos vagyok hanem az hogy buta.
2021. júl. 7. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
mennyi az átlagod hogy butának érzed magad?
2021. júl. 7. 12:50
 6/13 A kérdező kommentje:
2.5 sajnos
2021. júl. 7. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
98%

Az, hogy 2.5 az átlagod az inkább csak azt jelenti, hogy nem érdekel semmi, amit iskolában tanultok.

Próbáld meg megtalálni azt ami igazán érdekel, azt könnyebben és erdeményesebben tanulod majd.

2021. júl. 7. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:
98%

1. Lelkileg meg kell erősödnöd.

Önszuggesztió, Autogén tréning, Alexander technika. Hinni, akarni, szeretni, tudni.

2. Sokan azért nem értik az anyagot, mert szegényes a szókincsük, a képzelőerejük. Nem értik a fogalmakat, a fogalmakkal végezhető műveleteket sem.

Gyenge a logikai készségük(analizálás, szintetizálás, kizárás, stb.)

3. Folyamatosan jellemezz mindent, mert minden tulajdonság!

4. Valamit nem értesz, kérdezz a végtelenségig, ameddig ki nem tisztul a tudatod(megértés).

2021. júl. 7. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha a szüleid meg tudják engedni a magántanárt, akkor korrepetálásra érdemes lehet járnod, mert az egy jó tanárnál csodákat tud tenni.

Egyébként pedig ha nem sikerül javítanod, és kettes-hármasokkal végül leérettségizel, akkor is beiratkozhatsz majd egy érettségire épülő szakképzésre, s utána teljesen megbecsült emberré válhatsz a munkahelyeden. A mostani középiskolai jegyeid akkor már a kutyát sem fogják érdekelni. Ez nem egy olyan "szégyenfolt", amit életed végéig cipelned kellene.

2021. júl. 7. 16:02
 10/13 anonim válasza:
81%

En is gimibe jartam, nekem se volt olyan jo az atlagom. 3,5 volt pontosan a tobbieknek meg 4 folott es igy is egyetemen kotottem ki majd rajottem hogy nem is erdekel amit egyetemen tanulok es hogy ami engem erdekel azt nem is tanitjak egyetemen es gimiben sem. En is sokaig azt neztem hogy masoknak milyen jol megy pl a matek amibol en volt hogy megbuktam. Na akkor minden bajom volt. Szoval keress valamit ami igazan erdekel, mert csak amiatt nem mehet ugy most a tanulas hogy nem erdekel nem kot le. Beloled is lesz valaki csak ne gorcsolj ezeken :)

Ja es az hogy valako diplomas meg nem feltetlen keres jol ellenben egy szakmunkassal. Mert gondolom a gimi utan egyetemen gondolkozol mint altalaban a gimis diakok.

Mindenesetre sok sikert!

2021. júl. 7. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!