Ez most durva/nagyon rossz voltam? (bővebben lent)
Nekem is volt már így. Egy pénteki napot ellógtam, mert nem tudtam rendesen felkészülni a dogára, és ezen múlott az év végi ötösöm. Nem vagyok rá büszke, de na... Élelmeseké a világ. Nem vetted még észre, hogy ha doga van vagy valami, akkor az átlagosnál többen hiányoznak? Mondjuk ez később jobban elő fog jönni középiskolában.
1x még szerintem belefér, de ne csinálj belőle rendszert.
De, ez hatalmas bűn. Feltehetően (ami ~99,999...%) a pokol tüzén fogsz elégni!!! *ördögi kacaj*
A viccet félretéve, szerintem egy belefér. Ha mázlid van a pót TZ nem lesz nehezebb, vagy ugyan az lesz, és az osztálytársaid megadják hogy mik voltak a kérdések :D De az a biztos, ha felkészülsz. Ja és ha már lógsz, irány tanulni, tedd hasznossá a napodat!
Azért ha már a bűnre kérdeztél akkor azt elmondanám, hogy Isten szemében a hazugság az egyik legeltűrhetetlenebb bűn. Rengeteg utalás van rá, hogy a hazugok útja a pokolra vezet.
Arra gondolok, hogy amikor megkérdezi esetleg a tanár hogy merre voltál, vagy anyukád ha nem mondtad el neki?......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!