Gimiben hogy lehet bevágódni egy tanárnál? Hogy lehet valaki kedvenc?
A mai világban elég az, ha tényleg rendszeresen készülsz, mindig jelentkezel, ha olyan a tárgy, jelentkezz szertárosnak/arra, hogy hozzad a könyveket/a kajáját (ilyen tanár is van... de azért erre ne kérdezz rá, csak ha megkárdez, akkor jelentkezz). És persze az sem árt, ha bármilyen különprogramra, amit javasol/szervez, jelentkezel, jelentkezel versenyekre és jó eredményt érsz el. Ha meg a látványosan nyalós fajta stréber akarsz lenni, óra után menj oda hozzá, kérdezgesd a tárgyról, szakirodalomról (vagy ha irodalom, akkor olvass sok szépirodalmat, és kérdezd ki a véleményét stb.)... szünet után kérdezd meg, hogy telt neki. Mondjuk engem a hideg ráz az ilyen nyalósoktól, de ha ez kell ahhoz, hogy boldog legyél, akkor hajrá :).
Én sosem akartam kedvenc lenni, de kb. azzal, hogy figyeltem meg készültem a dogákra, sok tanárnál kivívtam vmit... mondjuk az egyik kb. vérig sértődött, amiért nem az ő faktjára mentem, le is húzta az érettségimet készakarva (bár így sem változott a jegy, csak... parasztság volt, na).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!