Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimiben hogy lehet bevágódni...

Gimiben hogy lehet bevágódni egy tanárnál? Hogy lehet valaki kedvenc?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A mai világban elég az, ha tényleg rendszeresen készülsz, mindig jelentkezel, ha olyan a tárgy, jelentkezz szertárosnak/arra, hogy hozzad a könyveket/a kajáját (ilyen tanár is van... de azért erre ne kérdezz rá, csak ha megkárdez, akkor jelentkezz). És persze az sem árt, ha bármilyen különprogramra, amit javasol/szervez, jelentkezel, jelentkezel versenyekre és jó eredményt érsz el. Ha meg a látványosan nyalós fajta stréber akarsz lenni, óra után menj oda hozzá, kérdezgesd a tárgyról, szakirodalomról (vagy ha irodalom, akkor olvass sok szépirodalmat, és kérdezd ki a véleményét stb.)... szünet után kérdezd meg, hogy telt neki. Mondjuk engem a hideg ráz az ilyen nyalósoktól, de ha ez kell ahhoz, hogy boldog legyél, akkor hajrá :).

Én sosem akartam kedvenc lenni, de kb. azzal, hogy figyeltem meg készültem a dogákra, sok tanárnál kivívtam vmit... mondjuk az egyik kb. vérig sértődött, amiért nem az ő faktjára mentem, le is húzta az érettségimet készakarva (bár így sem változott a jegy, csak... parasztság volt, na).

2010. aug. 25. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
értelmes is, aki leférgezte.. Minek akar benyalni, tanuljon és ennyo .. azért akarjon ötöst kapni mert megérdemli és nem azért mert .. jaj ő F.pistike, meg se nézem ötös, vagy hmm egy pont hiányzik, megadjuk neki .. ÖTÖS.. nyomorék stréber
2010. aug. 25. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
még mielőtt nekem támadna vki, hogy biztos úgy rugdostak át kettessel .. jeles tanuló vagyok úgy, hogy nem vagyok kedvenc, mert visszadumálok ha arról van szó, nem is járok be minden órára .. (nem nagyzolás csak ne legyünk már ekkora csicskák hogy csontig benyalunk .. )
2010. aug. 25. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Pont, hogy nem azt írta, hogy tanulni gáz, hanem hogy a tanárnak puncsolni gáz.
2010. aug. 27. 21:39
 15/16 anonim válasza:
Talán ne nyalizz,és még kedvelni is fognak...
2010. aug. 28. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
nem gáz tanulni, én is tanulok, de szerintem leszűrhető volt a kommentemből, hogy mivel van bajom :)
2010. aug. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!