Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimiben hogy lehet bevágódni...

Gimiben hogy lehet bevágódni egy tanárnál? Hogy lehet valaki kedvenc?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

sok tanulással ésszel

aktív részvétel az órákon

versenyeken való részvétel és helyezés elérése

meg néha néha megkínálod csokival édességgel stb meg persze beszélgetsz vele sokat

2010. aug. 25. 19:26
 2/16 A kérdező kommentje:
miről beszélgessek vele?
2010. aug. 25. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk pl vannak néha olyan feladatok amiért a tanár 5-öst ad,ha megoldod. Az ilyeneket meg tudod csinálni az tuti jó pont,plusz,még nem hülyéskedsz az óráján és kész...magyarul légy okos:)
2010. aug. 25. 19:31
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Miért akarsz kedvenc lenni? Azzal azért számolj, hogy a tanárok kedvenckéi általában nem túl népszerűek az osztálytársak körében. Tanulj a saját örömödre, ne azért, hogy bevágódj. Barátkozni ott vannak a társaid, jobban jársz velük.
2010. aug. 25. 19:32
 5/16 A kérdező kommentje:

(tanárok kedvenckéi általában nem túl népszerűek az osztálytársak körében) ez nem okoz gondot nekem.

miről beszéljek velük?

2010. aug. 25. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Nyalj be csontig mindnek.
2010. aug. 25. 19:41
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy az ilyen férgeket mint te szokták laposra verni..
2010. aug. 25. 19:42
 8/16 anonim ***** válasza:
az adott tárgyban amit lead anyagot nézz utánna, és kérdezz meg valami részletet, amit nem említett az órán. Ezzel te is jól jársz, mert mélyíted a tudásod és a tanárnak is jólesik :)
2010. aug. 25. 19:43
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
19:42-es... gondolom értelmes lehetsz teis, hamár féregnek nevezel valakit, akit nem is ismersz...
2010. aug. 25. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt célom kedvencnek lenni, mégis volt olyan tanárom, akinek az voltam, vagy legalább is nagyon kedvelt. Két magyartanárom is volt középsuliban, akik nagyon szerettek, mert én meg az irodalmat szerettem nagyon :) És az ő óráikon mindig figyeltem, mindig jelentkeztem magyarázatnél és kérdeztem ezt-azt, mert tényleg érdekelt a dolog. A szakközepes magyartanáromnál néha tök másról kérdeztem, mint amiről magyarázott, nála ezt is meg lehetett csinálni :) Pl. asszem Csokonay Dorottyáját tanultuk éppen, nekem meg eszembe jutott, hogy van egy olyan szó, hogy szinesztézia, és az valami irodalmi kifejezés, ezért megkérdeztem, hogy mi az, bár tudtam, hogy nem tartozik oda, de tök jófej volt a tanár, és az óra további részében ezt magyarázta (kizárólag nekem, mert a többiek nem figyeltek). De ezt inkább ne csináld, nem minden tanár szereti az ilyen véletlenszerű kérdéseket. De azt szeretik, ha valaki a témával kapcsolatban kérdez.

Az angol tanáraim is szerettek mindig, mert jó voltam angolból. A szakközepes kimondottan imádott, mert az osztály többi része tojt bele az angol tanulásba, nekem meg nem kellett nagyon tanulni, angol tagozatos gimiből mentem oda, eleve már rég tudtam azt, amit ő meg akart tanítani, ezért nekem mindig adott külön feladatokat, meg vitt versenyekre, és kb. úgy csinált, mintha tőle tudnám, amit tudok :) Pedig hát már általánosból úgy jöttem ki, hogy többet tudtam, mint amennyit ő 12. osztály végére meg akart tanítani, mert általánosban is nagyon jó angol tanárom volt.

Ellenben a fizika, kémia, matek tanáraim utáltak, mert én meg a tantárgyaikat utáltam. Ez van.

2010. aug. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!