Hamarosan biomérnök leszek, de rohadtul nem érdekel az egész, emiatt nem is vagyok jó benne. Szenvedés volt eddig is, de nem mertem lépni és nem tudtam, hogy mire váltsak, de úgy voltam vele, hogy kell egy diploma és ez végülis hasznos szak.
Még mindig nem tiszta, hogy mit tanulnék ezután szívesen, alapképzést vagy mestert és milyen területen.
Ha újra kezdhetném, akkor teljesen más szakra mennék és mindenképpen külföldön, pl valami marketinges szakra.
2021. jún. 8. 12:01
12/30 anonim válasza:
Én nyelvszakon vagyok, de boldogtalan vagyok, és meg akarok ha minél előbb!🙂😊 Ahová mennék, oda 440 pont kell kb. Tök jóó... önbizalom hiány.
2021. jún. 8. 12:55
13/30 anonim válasza:
*halni
2021. jún. 8. 12:55
14/30 A kérdező kommentje:
Egyetértek mindenkivel eddig de fel a fejjel nézegessétek a mesterképzéseket mert vannak jó amivel piacképesek lehettek :)
2021. jún. 8. 13:19
15/30 anonim válasza:
Elvégeztem egy alapképzést mert akkor azt tetszett de mire végeztem rájöttem, hogy nem nekem való. Aztán elkezdtem egy másik alapképzésest, mellette egy mestert, mindkettőt egyszerre csinálom mert dönteni nem tudnék közöttük. A 2 álom szakon.
Sok sikert mindenkinek!
"Én nyelvszakon vagyok, de boldogtalan vagyok, és meg akarok ha minél előbb!"
#12, Nehogy már egy egyetem miatt ilyen eszedbe jusson.
2021. jún. 8. 15:19
16/30 anonim válasza:
#15 12-es vagyok. Nem fog, csak már sok ez a bizonytalanság.:/
2021. jún. 8. 16:12
17/30 anonim válasza:
Én pusztán csak azt sajnálom hogy sokan nem becsülik eléggé amit csinálok. Művészetit végzek konkrétan 8 éves korom óta a szakmámnak élek mégis vannak akik azt hiszik milyen könnyű egy zenésznek vagy bármely művésznek, tanulónak..
2021. jún. 8. 16:13
18/30 anonim válasza:
BME-ÉPK, bár még nem végeztem el, valószínűleg nem is fogom. Ezerszer jobb melót találtam. Annyi meg nem ér az egész kóceráj, hogy tönkremenjek mentálisan.
Ugye ebbe a kibszott qrva rohadt Műegyetemen nem verik jól be a qrva patkószeget..
2021. jún. 9. 02:31
19/30 anonim válasza:
Egyedül a társaságból pozitívum 1-2 ember
2021. jún. 9. 02:32
20/30 anonim válasza:
Én. Mármint nem konkrétan az egyetemet, hanem az angol szakot. Soha nem csalódtam még ekkorát életemben. Minden jól ment, később ösztöndíjas lettem és 2 tárgy miatt nem tudtam továbblépni. Az alapképzésen túl 1,5 év plusz erőlködés után hagytam ott a francba. Német szakos vagyok, ami jobb de inkább már csak nyűg lett ennyi idő után. 6-os remélhetőleg neked szerencséd lesz, nekem nem volt. Aki szerint ez büfészak, annak tudom szeretettel ajánlani az egyik oktatót az angolosok közül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!