Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen lehet szakok közt...

Egyetemen lehet szakok közt így váltani?

Figyelt kérdés

Ma néztem meg az emelt érettségi eredményét és néhány ponttal csúszok le az elsőnek megjelölt szakomról.

A másik ugyanezen az egyetemen egy hasonló szak és arra gondoltam, hogyha nagyon jól teljesítek azon amire felvesznek, akkor át tudok-e menni az elsőnek megjelölt szakra?

A másik opció, hogy fizetősen kezdem el az elsőnek megjelöltet és próbálok átkerülni államira, de erről sok olyat hallottam, hogy nagyon kicsi az esély, hogy átvegyenek valakit.

Vagy ha nincs meg az a pont akkor nem is lehetséges?

Előre is köszönöm a válaszokat

2021. máj. 31. 09:11
 1/1 anonim ***** válasza:
95%

Azt tudod megtenni, hogy elkezdesz járni és esetleg felveszel a kinézett szakról is tárgyakat, jövőre újra felvételizel és a megcsinált tárgyaidat elismerteted.

Milyen szakokról van szó? Ha például gazdasági, akkor bármi is legyen az, teljesen felesleges váltani.

2021. máj. 31. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!