Ha egyetemet akarok váltani első fèlèv vègèn, mennyi kreditem kell hogy legyen?
Tehát azzal tisztában vagyok ,hogy kell x számú kredit ,hogy átmehessek egy másik egyetemre, ennek kb mennyinek kell lennie?
Ha ez számít óvódapedagógus szak , ès egy fővárosi egyetemről mennèk egy vidèki egyetemre.
Szerintem abban az iskolában kellene érdeklődnöd, ahová akarsz menni. De én úgy tudom, első félév után nem vesznek át, de ezt megint tőlük kellene megérdeklődnöd. Esetleg elolvasni a kinézett iskola TVSZ-t, vagy valami ilyesminek kellene lennie.
De ezt szeptwmber 9-től,megtehetted volna, főleg, hogy azt sem tudjuk, melyik iskola.
Mondanám, hogy halassz és jelentkezz újra, de kell az emelt szintű érettségi...
Megnèztem a tvsz-t a kiválasztott egyetem oldalán. De sajnos semmi infót nem találtam benne erről. :(
Viszont írni meg mèg nem akarok az egyetemnek ,mert ahhoz szerintem mèg túl kora van.
Egyetem neveket meg azèrt nem akarok írni ,mert nem akarom ,hogy valaki felismerjen a kèrdès alapján. :) De ha gondolod privátban megírom ,honnan mennèk ès hová :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!