A tanár ezt meg fogja érteni?
Figyelt kérdés
Írtunk matekból /egész osztálynak rossz lett ezért javítót írtak/ én pénteken nem voltam -a többiek pénteken írtak - kivéve én és egy barátnőm.- szombaton beteg lettem (nátha és torokfájás) és ma sem vagyok jobban. Ha nem megyek hétfőn (akkor írnánk a barátnőmmel) akkor eldöntöttem hogy írok a tanárnak hogy ez van és hogy meg e írhatnám akkor amikor már mennék suliba ( órán). Nem szeretném ha beírná a 2est. Szerintetek meg fogja érteni?2021. máj. 23. 08:15
1/8 A kérdező kommentje:
??
2021. máj. 23. 09:28
2/8 anonim válasza:
Szerintem szedd össze magad, menj be arra az órára, a nap többi részére pedig vedd igénybe a szülői igazolást. Egyébként egy kis náthába nem fogsz belehalni, én mentem már be lázasan is.
3/8 anonim válasza:
Hétfőn be ne menj! Nem lesz suli, pünkösd van.
4/8 A kérdező kommentje:
Szlovákiában lakom ott pedig nem lesz ünnep
2021. máj. 23. 11:40
5/8 A kérdező kommentje:
#2 nem halok bele a náthába de nem akarom, hogy más is náthás legyen /-van maszk de ha eszünk le kell venni/
2021. máj. 23. 11:43
6/8 anonim válasza:
Lassan év vége van. Ha nem állsz bukásra, szard le.
Ha bukásra állsz, akkor erőltesd meg magad, ha már egész évben lusta voltál.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem állok bukásra :)
2021. máj. 23. 13:24
8/8 anonim válasza:
Én írtam volna a helyedben, hisz covid van, sose lehet tudni... Bár nemtudom ott mi a helyzet, mennyire veszik szigorúan ott.
Ha a tanárnak ez nem tetszett volna, nem ad másik javítási lehetőséget, akkor arra az egy órára beültem volna a helyedben, de a többire nem.
Végül mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!