Van olyan érettségiző, aki matekból nem érte el a 12%-ot, Mi van olyankor? És ezt mikor tudtad meg?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 10:40
2/9 anonim válasza:
Ez bukás, nem lehet szóbelizni sem.
3/9 anonim válasza:
Én kettőről is tudok. Pénteken tudták meg a tanártól nemhivatalosan. Idén csak törzslapkivonatot kapnak az érettségi bizonyítvány helyett és így ugrott a továbbtanulás.
4/9 anonim válasza:
Bukás. Októberben lehet újra próbálkozni.
5/9 anonim válasza:
"Idén csak törzslapkivonatot kapnak az érettségi bizonyítvány helyett és így ugrott a továbbtanulás."
Mégis minek akarna továbbtanulni egy olyan, aki nem képes leérettségizni legalább elégséges osztályzattal?
6/9 anonim válasza:
Lehet nem diagnosztizaltak nala a diszkalkuliat peldaul. Vagy csak szimplan nem ert a matekhoz de masbol 99%os emeltet ir🤷🏼♀️
7/9 anonim válasza:
Az egy dolog, nekem reál irányba az összes humánból le kellett érettségiznem, abszolút nincs hozzájuk kompetenciám, de sikerült.
Az utolsó jogásznak, ügyvédnek is le kell tudni érettségizni középszinten matekból elégségessel.
8/9 Adrian.Leverkuhn válasza:
Csak törzslapkivonatot kapnak a sikeresen letett tárgyakból, de keményfedeles bizonyítványt nem.
Ezzel a matek dologgal az a gáz, hogy kb. 30 pontot lehetett szerezni általános iskola 8. Osztály végéig elsajátított ismeretekkel.
9/9 A kérdező kommentje:
Én valószínűleg nem fogok megbukni az érettségin, csak kíváncsiságból kérdeztem.
2021. máj. 18. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!