Érettségizők! Izgultok?
Figyelt kérdés
Úgy érzitek eleget tanultatok rá? Jól felvagytok készülve?2021. máj. 2. 12:12
1/8 anonim válasza:
Mind a három kérdésre "nem" a válaszom.
2/8 anonim válasza:
Kicsit izgulok, de este biztos nem fogok tudni elaludni. Nem készültem eleget, így nyilván az utolsó kérdésre is nem a válaszom... Olyan szinten nem vagyok felkészült, hogy témát sem tudnék mondani, aminek mondjuk örülnék törin. Te?
3/8 anonim válasza:
Én az idegen nyelvtől nem félek, mivel van nyelvvizsgám, úgy érzem arra jól felkészültem.
A törinél és az irodalomnál úgy vagyok, hogy a szerencsén fog múlni, hogy mik lesznek az esszé kérdések, illetve a műelemzés/összehasonlítás szempontjai.
A matekra igazán nincsenek nagy elvárásaim, a tanár nem tudott rendesen felkészíteni, na meg hülye is vagyok hozzá, úgyhogy ott a kettesért indulok.
4/8 anonim válasza:
én matektól és emelt infótól félek kicsit :/ hisz ez nekem a felvételim
5/8 A kérdező kommentje:
Sok sikert mindenkinek!
Én a matektól félek nagyon.. főleg, hogy soha nem voltam jó belőle. :(
2021. máj. 2. 14:14
6/8 palfydanka válasza:
Én töriből emeltezem, én attól eléggé félek, pedig végig ötös voltam belőle, és sokat is készültem. Matektól is tartok, mert sose voltam olyan jó belőle, de egy négyesben reménykedek
7/8 anonim válasza:
Nem mondanám hogy izgulok, inkább kíváncsi vagyok. Úgy érzem egész évben tisztességesen készültem, úgyhogy nagy meglepetés és baj nem érhet.
8/8 anonim válasza:
Én rengeteget készültem emelt törire, mégis ez az egyetlen tárgy amitől igazán tartok. Még néhány dolgot átismétlek, aztán pihi. A többi tantárgy nem olyan vészes számomra. Tisztességesen készültem 4 éven keresztül, de ha mégse sikerülne úgy ahogy szeretném, akkor max dolgozok egy évig és megpróbálom jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!