Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen laptop fog kelleni...

Milyen laptop fog kelleni villamosmérnökire?

Figyelt kérdés

Nem vagyok álszent játszani is szeretnék rajta, mi a minimum ami kell villamosmérnökire?

Olyanok írjanak, akik most oda járnak, vagy a közelmúltban elvégezték pls. Nincs pc-m, ez lenne a fő gép.

2021. máj. 14. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

VIKen nem fogsz játszani, nem lesz rá időd xd

Ne költs játszós gépre, úgyis csak szopni fogsz végig, játszani óvodások játszanak.

2021. máj. 16. 00:29
 12/17 A kérdező kommentje:

#11 Nem tudom, hogy melyik országból jöttél, de a magyart gyakorold még egy kicsit.

Lehet, hogy neked nem volt rá időd, de én nem vagyok hülye :)

2021. máj. 16. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Én végigjátszottam az egyetemet, utána a doktori iskolát, és most is játszom közel 50 évesen, munka mellett. 🤝
2021. máj. 16. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Ui: alapvetően két melléktevékenységet csinálok stresszcsökkentés végett: játszom (főleg PUBG-t, tableten) és gyakorizom. Időnként unalmas meetingek alatt is. xD
2021. máj. 16. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát i7 az bőven elég.Én Óe-re járok,ide nekem egy i7-8750h-s procis gépem van,benne egy gtx 1060-al.Hát azért már ez is sok,de ugye én is szeretek játszani.Jó kicsit kikapcsolódni is,de az igaz alapjáraton nem kell erőgép.A legdurvább programok,amit eddig használtam,az a matlab,codeblocks és a Tina.Igaz,mégcsak 2.félévemet csinálom,és lehet felső évfolyamokba fog kelleni pl.Cad és ehhez hasonlók.Oda lehet,hogy jobb ha már van kicsit erősebb géped.Főleg a 3d miatt,ha ilyen szakirányra mész,ahol kelleni fog,de az első félévekbe szerintem nem lesz annyira hadver igényes program.
2021. máj. 23. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

#11 BME-VIK-re járok elég sokat játszottam az összes félévben és így is 4es fölötti átlagom volt minden egyes félévben. Ha neked nincs időd semmire akkor képtelen vagy hatékonyan beosztani az idődet, vagy a mentális képességeiddel lehetnek problémák.

Még az én 7 éves laptopom is elviszi az összes programot amit használni kellett az egyetemen így szerintem szinte bármilyen gép jó lesz. Játéknál pedig szerintem nem éri meg annyira laptopot venni, mivel a hűtése se olyan jó, mint egy asztalinak és az ára is nagyon magas. (még 4 éve megépítettem 300k-ba egy olyan gépet ami laptopba 500k lenne) A helyedben azon is elgondolkoznék, hogy érdemes lenne-e egy alap laptopot és egy erősebb asztalit venni.

2021. jún. 3. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Progra egy ideig az -akkor- 12 éves, 2007-es Fujitsu Amilommal készültem. Képzelheted.

Én azt mondanám, hogy vegyél 100-150 ezerért valami felújított Dell Latitude üzleti laptopot, és az a képzés végéig kb elég is lesz.

2021. jún. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!