Milyen laptop fog kelleni villamosmérnökire?
Nem vagyok álszent játszani is szeretnék rajta, mi a minimum ami kell villamosmérnökire?
Olyanok írjanak, akik most oda járnak, vagy a közelmúltban elvégezték pls. Nincs pc-m, ez lenne a fő gép.
VIKen nem fogsz játszani, nem lesz rá időd xd
Ne költs játszós gépre, úgyis csak szopni fogsz végig, játszani óvodások játszanak.
#11 Nem tudom, hogy melyik országból jöttél, de a magyart gyakorold még egy kicsit.
Lehet, hogy neked nem volt rá időd, de én nem vagyok hülye :)
#11 BME-VIK-re járok elég sokat játszottam az összes félévben és így is 4es fölötti átlagom volt minden egyes félévben. Ha neked nincs időd semmire akkor képtelen vagy hatékonyan beosztani az idődet, vagy a mentális képességeiddel lehetnek problémák.
Még az én 7 éves laptopom is elviszi az összes programot amit használni kellett az egyetemen így szerintem szinte bármilyen gép jó lesz. Játéknál pedig szerintem nem éri meg annyira laptopot venni, mivel a hűtése se olyan jó, mint egy asztalinak és az ára is nagyon magas. (még 4 éve megépítettem 300k-ba egy olyan gépet ami laptopba 500k lenne) A helyedben azon is elgondolkoznék, hogy érdemes lenne-e egy alap laptopot és egy erősebb asztalit venni.
Progra egy ideig az -akkor- 12 éves, 2007-es Fujitsu Amilommal készültem. Képzelheted.
Én azt mondanám, hogy vegyél 100-150 ezerért valami felújított Dell Latitude üzleti laptopot, és az a képzés végéig kb elég is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!