Joggal lehetek büszke a 98%-os emelt matek érettségimre? ezzel az egyetemi bekerülés kb nem kérdés többé
Ez a kozepszint amit írtál.
Emelten volt mindig szóbeli. Nyilván a járvány miatt nem volt.
Csak azért írom le, másokat nehogy osszezavarj.
Mindenesetre te mit dolgozol, hogy ilyen trollkodasokra van időd és pláne energiád ? Lehet belevagnek én is.
Kérdező, ha még azt sem tudod, hogy emelt szinten mindig is volt szóbeli, csak most, a járványhelyzet miatt nem volt, akkor hogy a francba mentél te emelt érettségire?
Azzal együtt, hogy valamikor március-áprilisban jelentették be, hogy nem lesz szóbeli, szóval neked kellett volna a tételekre készülnöd, mint a kisangyal... Lehet, hogy meg tudtad írni 98%-ra, de a szóbelid úgy lett volna 0 pontos, mint a huzat, és akkor is 1-es lettél volna, mert legalább 12%-ot ott is el kell érned, hogy értékelhető legyen az érettségid.
És mindezt úgy, ahogy már korábban is írtam, nevetségesen könnyű volt az emelt érettségi matekból az idén.
Kamu...
Nem létezik, hogy ne tudná egy matekból emelt szinten érettségiző, hogy ha nincs covid, akkor lett volna szóbeli. Én BME-s vagyok, és igen létezik az a jelenség amit, te itt próbáltál előadni, de közel sem ilyen arcpirító módon, és ez semmiképp sem a többséget jellemzi, sőt.
Szóval kedved kérdező, nem tudtad hogy van szóbeli emelten, de 98% lett az érettségid. Taps.
Pont te vagy az az ember, aki bejut egyetemre és csodálkozik hogy miért nincs barátja, aztán szociális problémák miatt ki is iratkozik. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!