Joggal lehetek büszke a 98%-os emelt matek érettségimre? ezzel az egyetemi bekerülés kb nem kérdés többé
"Azóta elvégeztem egy egyetemet."
csakhogy én nem "egy egyetemet" akarok elvégezni ez a hatalmas különbség. ahova én megyek, ott az emelt matek feltétel, de még akinek van az se biztos, mert a százalékos eredmény a rangsor alapja. tavaly a 80%-os eredmény emelttel is kevés volt.
BME.
Nekem csak 95% lett tavaly az infó emelt, egy kicsit ideges voltam mert fogadtam valakivel hogy meglesz a 98%, de ha munkát keresek addigra pont nem fog senkit érdekelni, az egyetemi eredmény jobban érdekli a munkáltatót.
Ilyen emeltet többszázan írhatnak, de vörös diplomát csak pár ember kap. Na ha azt sikerül elérned, azt már a leghőzsörtösebb egyetemi professzor is el fogja ismerni. :D
A szüleid és tanáraid így is nagyon örülnek, gondolom már gratuláltak is, de az egyetemen senkit nem érdekel majd.
Kit érdekel? 😂 Én a sikereimet a családommal, barátaimmal osztom meg. Nem egy anonim fórumon. Ennyire nem lehetsz magányos.
Egyetemen meg senki meg se fogja kérdezni hanyas lett az érettségid.
ma 12:19
Hát, igazából az egyetemi jegyek se érdekelnek szinte senkit a munka világában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!