Ki szerint sok 700 forint a büfében?

Nekem akkor volt szokásom használni a sulibüfét, ha otthonhagytam a kajámat vagy, ha hosszú napom volt 7+ órával és az 1 szendvics, amit hoztam, nem volt elég.
De a sulinktól nem messze van egy kisbolt meg egy pékség is, talán pár dolog olcsóbb volt benne, mint a büfénkben, voltak, akik inkább oda jártak át.
Szerintem üdítőt venni minden nap butaság, pénzkidobás és nem is túl környezetbarát, a hamburger mehet, de minden nap nem enném, inkább heti 1, max 2*, de szerintem még ritkábban. Nem tudom, hogy nem unod meg. Nekem a szendvicsem tartalma is időnként változott, mert ráuntam, a büfés kajak viszont mifelénk nemigen változnak.

Úgy érzem nem fogok beilleszkedni az előttem szólók egyhangú véleménnyílvánításába mindazonáltal szeretném megemlíteni, hogy attól a napi 1 sulis hambitól garantálom így ismeretlenül is, hogy nem fog elhízni és garantálom azt is, hogy annyira nem egészségtelen az az étel.A mienkbe volt egy szelet sertésdarálthús sütve,rengeteg ilyen csalamádés zöldség,egy kis sajt, meg nyílván a zsemle. Persze lehetne vinni 2-3 jó minőségű alapanyagokból készül szendvicset vagy akár főtt kaját is ha úgy van. De ha azt a hambit eszi akkor se falnak menni. Az üdítővel viszont én se tudok mit kezdeni.Az tényleg feleslegesnek tűnik, bár a cukor ha tanul az ember kitudja még jó is lehet.
A lényeg, hogy könyörgöm mozogj.Sulis korba az a legfontosabb.
Rá kell szoktatnod magad a mozgásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!