Kaptam, egy cukrászdában pultos munkát, tegnap lett volna 3 hete. Volt összesen 1300 forint mínuszom, amit odaadtam nekik.Végül felhívtak tegnap, hogy ez nem mehet tovább, köszönik a munkámat... Véleményetek szerint jogos?
Figyelt kérdés
Elején azt állították türelmesek lesznek, mivel ilyen helyen nem dolgoztam... :( más hibám nem volt, vendégek szerettek, mindent megcsináltam, és ez a mínusz dolog egyszer fordult elő2020. szept. 15. 06:51
2/10 anonim válasza:
1300 forint minuszert biztosan nem rugnak ki. Valami hianyzik a sztoribol, de nagyon.
Probaido alatt egyebkent is minden kulonosebb indoklas nelkul elkuldhetnek, es persze te is felmondhatsz.
3/10 anonim válasza:
Valami mas van itt,lehet rokont akarnak oda vagy ilyesmi.. ne bankodj ez csak kifogas volt reszukrol
4/10 anonim válasza:
Mármint jattod se volt,csak összesen mínuszod?
5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyi az egész. A kolléganőm is mondta sokszor, hogy örülnek, hogy végre találtak egy normális dolgozót. Jattom az volt, de perselybe gyűjtöttük
2020. szept. 15. 09:26
6/10 anonim válasza:
Ez sehogy se jon ossze, itt valaki nem mond igazat. Tenni mondjuk semmit bem tudsz mert a probaido azert probaido, hogy barmelyik fel meggondolhassa magat, tehat teljesen jogszeruen kuldtek el. Lepj tul rajta, ennyi.
7/10 anonim válasza:
1300 minusz? Az semmi, levonjak es kesz.
8/10 anonim válasza:
oké, hogy semmi, de ami most 1300, az később bármennyi lehet. NEkik pontos, megbízható meber kell, a kérdező meg nem bizonyult annak. Azért nem agysebészet egy cukrászdban pénzt kezelni...
9/10 anonim válasza:
Nálunk akkor jött ki mínusz mikor a főnök családja jött és ittak, ettek, de inkább zabáltak, fizetni viszont nem szoktak. Szintén a jatt a közösbe ment, amiből az egész családja arányosan részesedett, de a hiány a mi zsebünkből jött le!
10/10 A kérdező kommentje:
Hát hibázni bárki hibázhat... :)
2020. szept. 23. 12:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!