Végzősök! Ti mit csináltok vizsga után a tankönyveitekkel, füzeteitekkel? :)
Figyelt kérdés
És aki még nem végzős csak vége lesz neki az idei tanévne? Azok? :)2021. máj. 9. 15:53
2/8 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kérdezd meg még a nyugdíjasokat is, meg az óvodásokat is.
3/8 anonim válasza:
Most érettségiztem.
A tankönyvek nagy részét vissza kell vinnem a könyvtárba, a nem könytári könyveket megpróbálom eladni (hátha), a füzeteket, amire még szükség lehet megtartom, amire meg nem, azt kidobom.
4/8 anonim válasza:
#2: Ezt a kérdést én írtam ki tegnap. Amit linkeltél. Nem értem a gúnyolódásod. Fúj de undorító ami már ezen az oldalon megy. :(
6/8 anonim válasza:
Mert mit kéne? Fotózzam le, hogy az én kérdésem?
Igen én írtam ki,és nem szokásom ugyanolyan témában 600x kérdést kiírni. De ha gondolod mellékelhetek képernyőfotót, hogy a magadfajta nyomorult megnyugodjon.
7/8 anonim válasza:
És mit bizonyít a képernyőfotó? Annyit hogy a másik kérdést te írtad ki.
Az nem, hogy ezt nem te írtad másik fiókkal.
Mik vannak. 🤣🤣🤣
8/8 anonim válasza:
15 éve érettségiztem. Azoknak a könyveknek, jegyzeteknek, tételeknek a fele még most is ott porosodik a padláson. Egyik részét odaadtam másnak, kisebb része el lett használva gyújtósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!