Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek is extrém nehéz...

Szerintetek is extrém nehéz volt a történelem érettségi?

Figyelt kérdés
Ötös az év végi jegyem történelemből, de örülök, ha az érettségim kettes lesz!

2021. máj. 5. 15:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
En a masik parositast valasztottam. A rovid essze szerintem picit pontatlan volt megfogalmazasilag, de a torokoknek nagyon orultem :D
2021. máj. 7. 18:51
 22/26 anonim ***** válasza:
74%

Ennyi rosszindulatot egyébként ami itt van.. amennyiben nem éltétek át azt, amit mi és semmi együttérzés nem szorult belétek, legalább ne kezdjetek ilyen bunkó hangnemben kioktatni.

Most komolyan, "takarodj innen és tanulj"??

Sajnálom azokat az embereket akik személyesen ismernek téged kedves 16-os, az én környezetemben olyan lennél akit mindenki utálna:)

Ha semmi hasznosat nem tudsz mondani, inkább menj és tanulj, a könyveid talán elviselnek.

2021. máj. 8. 09:01
 23/26 anonim ***** válasza:
97%
Személy szerint közepes nehézségűnek éreztem. Lehettem volna azért szorgalmasabb... Elszúrtam én azért is, 4-es voltam év végén az érettségi pedig 3-as lesz.
2021. máj. 11. 14:20
 24/26 anonim ***** válasza:
16%

#22 Szerintem sem jogos a bunkó hangnem, de szerintem nem kellene nektek panaszkodnotok, hogy milyen nehéz volt. Még szóbeli sem volt.

A másik része a dolognak, hogy lealacsonyodtál az ő szintjére, ugyanazt tetted, amit előtte még elítéltél.

2021. máj. 11. 15:10
 25/26 anonim válasza:
31%
Könnyebb volt mint amire számítottam
2021. máj. 24. 22:19
 26/26 anonim ***** válasza:
20%
S nem volt ez idén se másképp. Baromi nehéz volt. Jó, mondjuk az esszék hálásak voltak.
2022. máj. 4. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!