Szerintetek is extrém nehéz volt a történelem érettségi?
Figyelt kérdés
Ötös az év végi jegyem történelemből, de örülök, ha az érettségim kettes lesz!2021. máj. 5. 15:01
12/26 anonim válasza:
Én kicsit nehéznek találtam a feladatokat. Szokásos témák voltak csak egy kicsit megcsavarva. Általában mindig ugyanazt kérdezik, de most nem ezt tapasztaltam. Szerintem az esszé témák könnyűek voltak a dualizmus ajándék volt. Azzal vissza lehetett hozni az esetleges hibákat a feladatokból.
13/26 anonim válasza:
Én mindig is 5ös voltam töriből, de sokat tanultam az érettségire. 8 feladatsort megoldottam, de mégsem érzem azt, hogy annyira jól sikerült volna. A témákra emlékeztem,de a hozzá kapcsolódó feladatok mégis olyan részletesek és kicsavartak voltak, hogy sokszor csak tippeltem. Előző évit pedig 49 pontosra írtam... Na mindegy. Lesz ami lesz.
14/26 anonim válasza:
Nekem a két esszé nélkül 2-es, remélem az még megdobja picit a jegyet.
15/26 anonim válasza:
Megy a szokásos hiszti. Minden évben ez megy. Az érettségizők egy része azt mondja, hogy a miénk volt a legnehezebb érettségi, míg a tavalyi könnyű volt.
16/26 anonim válasza:
15.! Igaza volt annak a tanárnak! Takarodj innen és tanulj!
17/26 anonim válasza:
A teszt része szerintem is nagyon nehéz volt, hiába tanultam rá, szinte minden tippelgetés volt.
18/26 anonim válasza:
Kicsit nehezebb volt, mint amire számítottam, nem készültem szó szerint semmit, de a négyes az sima, az ötös is jó lenne, majd kiderül.
19/26 anonim válasza:
Szerintem is nehéz volt. Tavaly olyan jó esszé témák voltak, pl '56-os forradalom, kereszténység.. a hülye nem tudna ezekről írni. Az idei esszé témák meg mik voltak? 😂😂 Annyira jó lett volna egyetemes törinél a földrajzi felfedezések, Hitler, Caesar, világháborúk,reformáció iszlám vagy bármi más fontosabb téma. Hülye létemre azt hittem hogy a helyzetünkre tekintettel lesznek és kedvező témákat adnak, de már elengedtem minden reményem az emberek empátiája felé. Szerintem nem voltak korrektek velünk szemben. Legszívesebben újraírnám szinte az összes vizsgát, de elég volt ezt egyszer átélni.
20/26 anonim válasza:
19.! A dualizmus ipara ajándék téma, a hűbériség szintén
Ha azok lettek volna, amiket felsoroltál, a többség kiugrott volna az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!