Kinek hogy sikerült a matek?
Na, túl vagyok rajta! :D
Szóval, a nem hivatalos megoldókulcs alapján az első felében 50-ből 31 pontot szereztem... elég szivatós volt. A rövid esszém 17-ből szerintem olyan 14 pont lesz, ez így eddig összesen már 45 pont. Már megvan a 3-as yeey. És ehhez még hozz jön a hosszú esszé, ami max 33 pont lehet. Nem számoltam meg, de szerintem nem írtam eleget hozzá. A megoldó kulcs szerint egész sok jó dolgot írtam, ahhoz képest, hogy ott órán kellett kitalálnom mi is volt az a dualizmus XDD. Az első esszét amúgy a hűbériségről írtam. Szóval a második esszé az biztos nem lesz max pont, de mondjuk számoljunk a felével, hogy 16 pont. Így összesen 61 pont, 4-es ^^. Persze ez csak egy durva becslés, bárhol lehet 50 és 70 között.
Nekem sajnos rosszul.. :(
2010-ig visszamenőleg megírtam az összes érettségit, és a legrosszabban is összekapartam 32 pontot.
Most örülök, ha a 25 meglesz
7-eshez:
Same.. Meg ugyan ez töriből, és én még egyetemre akartam menni XDDD
Osztálytársam aki legjobb matekos nálunk azt mondta nekem kedd a matekra, hogy: Ez egy jó nagy sz*pás volt. Egyet is értek vele.
Én személy szerint újra bemennék is újra megírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!