Nektek, hogy sikerült a mai középszintű matek érettségi?
2009-ig visszamenőleg megcsináltam az összes matek érettségit, általában olyan 40-50% látt, de a legrosszabban is összeszedtem 26 pontot.
A mai éretségi megoldásait elnézve, szerintem nem is lesz 25 pontom..
Szerintetek is nagyon nehéz golt az idei?
Voltak benne olyan feladattípusok, amivel még egyszer sem találkoztam..
A kettesem megvan szerintem,
Szerencsére a 13as feladatom hibátlan lett és az kapásból 12 pont. De egyébként tényleg nagyon nehéz volt, nálunk a legjobb matekosoknak is max 40pontot sikerült összeszedniük.
Én úgy néztem, hogy kb. 40 pontom meg lesz. Remélem. Nagyon elrontottam, rosszul is érzem magam miatta. :/ De remélem azért meg lesz a kettes, de hiába néztem meg a megoldásokat neten, nem merem elkiabálni a dolgot. :/
Amúgy én gyakoroltam előtte itthon előző érettségi feladatokat, és mindegyik jobban ment, mint ma az érettségi. Főleg az első rész, ott ma szerintem volt 2-3 nehezebb feladat, amit nem is annyira tudtam... :/ Kár, pedig sokat gyakoroltam rá, és azt hittem egy négyest is össze tudok hozni.
Több cikket is olvastam ezzel kapcsolatban, de még a legelfogultabb tanár is azt mondta, hogy a nehézsége azonos volt a korábbi érettségikkel.
Nem hiszem, hogy az idei érettségi korrekt volt velünk diákokkal (én is idén érettségiztem). Valljuk be a legtöbb iskolában nem működött az online oktatás és ugyan olyan nehézségüt kellett meg írnunk mint a korábban érettségizőknek. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy végtelenségig kellett volna butítani a vizsgát, de azt is figyelembe kellett volna venni, hogy a diákoknak többnyire magukra kellett hagyatkozniuk a felkészülésben.
Én ma kaptam meg az eredményt, 95 % lett.
Szerintem jóval nehezebb volt az előző évek érettségieinél, ami ebben a tanévben kifejezetten nagy szívás volt.
Igaz, hogy én jót írtam, de sok ismerősöm megy szóbelizni, eléggé sajnálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!