Hogy sikerült a mai matek érettségitek? Milyen eredményt vártok?
A mai matekérettségin voltak érdekes feladatok. Hogy ment nektek, mit gondoltok az érettségiről? Hogy érzitek magatokat utána; milyen lelki állapotban vagytok? Azt kaptátok, amire számítottatok?
Írj kommentet, vagy privátot, ha meg szeretnél osztani valamilyen gondolatot a mai feladatsor kapcsán!
1.: Azért - mint mindig - volt 1-2 csavar, pl a binomiális eloszlás. De ahogy néztem, összességében megoldható volt, bár soknak tűnt a kombinatorika-valszám.
2.: A 3-as egy közepesen erős matekostól reális. Ezt a sort meg lehetett oldani felesre.
Szerintem voltak már sokkal nehezebbek is. Én a kettesre mentem, 51 pontot számoltam eddig össze a nem hivatalos megoldások alapján, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Nem viszem a százalékát tovább, így ez ez szép lezárás lenne. Remélem a holnapi töri után is megkönnyebbülten jövök ki. :)
sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!