Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült a mai matek...

Hogy sikerült a mai matek érettségitek? Milyen eredményt vártok?

Figyelt kérdés

A mai matekérettségin voltak érdekes feladatok. Hogy ment nektek, mit gondoltok az érettségiről? Hogy érzitek magatokat utána; milyen lelki állapotban vagytok? Azt kaptátok, amire számítottatok?

Írj kommentet, vagy privátot, ha meg szeretnél osztani valamilyen gondolatot a mai feladatsor kapcsán!

2020. máj. 5. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon egyszerű volt, 90% felett leszek az biztos.
2020. máj. 5. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
A feladatsor nem volt vészes, csak a matek nem az erősségem, ezért annyira nem lett jó, de rossz se. Talán meglesz a hármas.
2020. máj. 5. 15:35
 3/10 A kérdező kommentje:

1.: Azért - mint mindig - volt 1-2 csavar, pl a binomiális eloszlás. De ahogy néztem, összességében megoldható volt, bár soknak tűnt a kombinatorika-valszám.

2.: A 3-as egy közepesen erős matekostól reális. Ezt a sort meg lehetett oldani felesre.

2020. máj. 5. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem voltak már sokkal nehezebbek is. Én a kettesre mentem, 51 pontot számoltam eddig össze a nem hivatalos megoldások alapján, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Nem viszem a százalékát tovább, így ez ez szép lezárás lenne. Remélem a holnapi töri után is megkönnyebbülten jövök ki. :)

sok sikert mindenkinek!

2020. máj. 5. 15:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor túlteljesítetted a várakozásaidat. Ez mindenképp sok pluszt adhat a holnapi megmérettetésre. Kittartást!
2020. máj. 5. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Egyik gimis ismerősöm otthon sír :(
2020. máj. 5. 18:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Rosszul sikerüt neki, vagy csak idegileg kimerült?
2020. máj. 5. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Rosszul sikerült, pedig gimis, jó tanárral. Meg hát be is számítják neki :/
2020. máj. 5. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat keszultem ra, megis sikerult tulbonyolitani 2feladatot is. Nekem szemely szerint nehez volt, de lehet csak az éles helyzet miatt. Kb 85%ra saccolok, holott lehetne 95 is. Hála égnek ez boven eleg lesz az egyetemre:)
2020. máj. 6. 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:
68 pont
2020. máj. 28. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!