Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan működik egy zárótanítás?

Hogyan működik egy zárótanítás?

Figyelt kérdés
Kell évfolyam és tantárgy, amit gondolom tételként "húzok", vagy rámosztanak. Aztán a tanmenetnek megfelelő tananyagot kell tanítani, vagy az is véletlenszerű? Tervezetírásra mennyi idő van, meg úgy általában felkészülni?
2021. máj. 3. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megkèrdezhetem melyik suliba vègeztèl? Vègül kimentek a suliba ahol töltötted a gyakorlatodat vagy az iskola gyak.iskolájába kellett zárótanítani?

Mennyi időd volt a felkèszülèsre?

2023. nov. 13. 20:35
 12/14 A kérdező kommentje:

EJF-en végeztem. A komplex gyakorlatot a gyakorló iskolában csináltam, így nem okozott gondot, hogy ott zárózok, bár az osztály idegen volt.

1 héttel a tanítás előtt kaptam meg a témát, egy hétvégém volt elkészíteni a tervezetet.

Túlterevzetem. Tanítás közben kb 3x terveztem újra, hogy be is fejezzem.

Jól sikerült. A gyakorló iskolás gyerekek hozzá vannak szokva, hogy segítsék a kistanítók munkáját, így nagyon ügyesen alkalmazkodtak minden helyzethez.

2023. nov. 19. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Èn is odajárok most, de Rendes bevagyok tojva az ènektől...
2023. nov. 22. 11:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Igeeeeen, az ének ilyen. Ha gondolod, kérdésed van, írhatsz privit. Túl lehet élni.
2023. nov. 22. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!