Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, hogy csak 21...

Nagyon ciki, hogy csak 21 évesen megyek egyetemre?

Figyelt kérdés
Ősszel kezdek, sajnos előbb nem volt lehetőségem egyetemre menni mivel eleve 19 évesen érettségiztem és utána még dolgoznom kellett, hogy legyen pénzem.

2021. máj. 1. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Persze, hogy nem fogjátok ezért tisztelni, miért is tennétek?

Sose voltál éhes, sose nyomasztott az, hogy eltartsd magad, ilyen EQ-val nem is lehet többet várni, főleg nem azt, hogy aki évekig dolgozik azért, amit te készen kapsz, azt tiszteld érte. Hisztiznek? Úgy szeretném, hogy ilyenkor egy évre kitegyenek anyádék a francba és utána megbeszéljük, mi a hiszti!

2021. máj. 1. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Attól hogy nekik nehéz életük van, az egyetem előadótermében egyenrangúak vagyunk. Nem fogok azért leadni egy kötelező tárgyat, (és csúszni egy teljes évet) hogy XY bejárhasson csütörtökön dolgozni. Nem fogom kórusban anyázni az oktatót, amikor a három 'nem tudom'ból álló feleletre nem ad kettest. És így tovább.

És itt nem arról van szó, hogy a munka mellett tanulók élete nem nehéz, elismerem hogy az. Mindenkinek odaadom a jegyzeteimet, elmondom mi volt az órán, stb, de nem fair az, hogy elvárják hogy istenként tiszteljék őket. Mert nem fogom.

#11 lehet további jókívánságokat küldeni, nekem még az EQmnak is.

Arra azért kíváncsi lennék, te leadnál-e kötelező tárgyat, azért mert a szaktársad rádüvölt hogy add le.

2021. máj. 1. 15:47
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#6 Annyit tanult, hogy annyira fáj tőle a feje, hogy egy egész évfolyamot meg kellett ismételnie? Ezt azért elég nehezen hiszem!

2021. máj. 1. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tipikusan a kiégés tünete, vagy lehet még depresszió is, amiről a 6-os írt. Létezik ilyen, egyetemen is elég sokan ezért mennek passzív évre. Amúgy én 24 leszek, mire elkezdem, sehonnan se vagyok elkésve, s te se.
2021. máj. 7. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!