Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utálok iskolába járni, mit...

Utálok iskolába járni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez az online iskola nagyon jól jött nekem. Utálom az osztályom, a tanáraimat is,

2-3 van akit bírok. Még egy évem van az iskolából, de minden este sírva fekszem le amikor eszembe jut, hogy vége lesz majd az online iskolának. Van valakinek valami tippje hogy hogy tudnám minél könnyebben kibírni a hátralevő évet?

2021. ápr. 26. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz másokkal, koncentrálj a tanulmányaidra. Hidd el nagyon hamar el fog telni az utolsó év, ha az érettségire készülsz.

Nem tudom mi miatt lehet ilyen tragikus a 11. osztály, de ha ennyire utálsz mindenkit a suliban, akkor miért nem váltottál iskolát?

2021. ápr. 26. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:
A szüleim ragaszkodtak ehez az iskolához, hogy szerintük ez jó lesz nekem.
2021. ápr. 26. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ameddig nem vagy felnőtt, addig nem iratkozhatsz át máshova magadtól.
2021. ápr. 26. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:
rágasd ki magad :D (nyugi csak poén)
2021. ápr. 27. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Füles+tanulás
2021. ápr. 27. 01:36
 6/6 anonim válasza:
100%
Szüleiddel beszéld meg a problémádat. Biztos megértik majd. Mondd el nekik az igazat, hogy mégsem lett jó ez az iskola neked. Mondd el, hogy nem érzed magad jól itt, szeretnél átiratkozni egy másikba.
2021. máj. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!